New Dacia Duster

SSANGYONG с поредно признание във Великобритания

SSANGYONG с поредно признание във Великобритания

SSANGYONG с поредно признание във Великобритания

Реклама Peugeot 408
По-малко от месец след като Musso спечели наградата Best Value Pick-Up (Пикап с най-добро съотношение предлагане/цена) на списанието 4х4 за втори пореден път, SSANGYONG получи още едно признание във Великобритания, но този път за изцяло новия си REXTON- за Офроуд автомобил на годината с най-добро съотношение предлагане/цена в конкурса 4x4 of the Year 2020.

"Спечелването на награда за най-добро съотношение предлагане/цена е чудесно постижение, но за три поредни пъти е доказателство за това колко фантастичен е Rexton", коментира Ник Лирд, управляващ директор на SsangYong Motor Великобритания.

С изцяло нов дизайн, отлично оборудване, набор високотехнологични системи за повишаване на безопасността и комфорта, и високо качество на изработката и сглобката, новият Rexton на SSANGYONG е оборудван с 2.2-литров турбодизелов двигател (Euro 6), който е в състояние да генерира максимална мощност от 181 конски сили и максимален въртящ момент от 420 Нм. Задвижващият агрегат се предлага в комбинация с 6-степенна ръчна или 7-степенна автоматична предавателна кутия. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Авто глобус Lamborghini

Lamborghini Urus и като зареждаем хибрид (Видео)

Апр 24, 2024