Lasurit eshop

МОТО ЕКСПО СОФИЯ 2020 от 20 до 24 март

МОТО ЕКСПО СОФИЯ 2020 от 20 до 24 март

МОТО ЕКСПО СОФИЯ 2020 от 20 до 24 март

Реклама Opel Stock
Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно с утвърдения си дългогодишен партньор - “Експо Тим” ООД отново организират традиционното мотоциклетно изложение - Moto Expo 2020. Домакин на мото шоуто пак е София, а датите са от 20 до 24 март 2020 г.

Както и миналата година, Moto Expo 2020 ще се състои в обновената зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална). В него участват всички официални вносители на мотоциклети у нас, АТV машини, скутери и мотопеди. Заедно с това, в изложението по традиция участват много фирми, които внасят аксесоари, консумативи, резервни части и принадлежности.

Щандове ще имат 10 основни изложители, които представят 20 световни марки мотоциклети. В зала Асикс Арена ще видим най-новите модели на APRILIA, BENELLI, BMW, BRIXTON, BRP: CAN-AM, EVINRUDE, HARLEY-DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, KAWASAKI, KTM, KYMCO, LAMBRETA, MOTO GUZZI, MV AGUSTA, MONDIAL, PEUGEOT, PIAGGIO, QUADRO, ROYAL ENFIELD, SEA-DOO, SUZUKI, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA и др. Повече от експонатите ще бъдат премиерни за България, тъй като бяха представени на най-големия мотосалон EICMA в Милано в началото на ноември 2019 г. Ще има изложени и изцяло електрически мотоциклети и скутери.

Общата изложбена площ в централната зала е 2200 кв.м. заета площ. Тя е за всички вносители на мотоциклети в България. Централното и горно фоайе имат общо 250 кв.м. заета площ фирми за мотоциклетни аксесоари, екипировка и оборудване.

Миналата година, по време на първото издание на изложението, интересът беше огромен. През щандовете на Асикс Арена преминаха над 10 000 посетители. Тази година се очакват много повече – над 15 000 души. Като дати – 20- 24 март, схемата на изложението също е нова. Първият ден е петък, следва уикенда, когато се очакват най-много посетители. Закриването на изложението, когато ще се теглят наградите от томболата с входни билети, ще бъде във вторник. Ще има и още изненади, за които ще информираме допълнително.

Цената на билета закупен онлайн е 8 лв., а на място, от касите на зала Асикс Арена – 10 лв. Работното време започва от 10 ч. сутринта и приключва в 19.30 ч.

*Източник: МОТО ЕКСПО СОФИЯ 2020 Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии