Opel Stock

Peugeot – кемперът на близкото бъдеще

Peugeot – кемперът на близкото бъдеще

Peugeot – кемперът на близкото бъдеще

Реклама Skoda Stock
Peugeot иска да пренесе пътуванията с кемпер на ново ниво. За тази цел френският производител на автомобили представя концептуално превозно средство, което трябва да съчетава приключенското пътуване с комфорт и устойчивост.

Става дума за концептуалния кемпер Boxer 4x4 Concept който има задвижване на всички колела за движение по по-труден терен, предлага удобно и премислено жилищно пространство за трима души и устойчиво произведено оборудване. Концептът вече се радва на интереса на публиката на панаира на ваканциите в Щутгарт CMT, провеждан от 11 до 19 януари 2020 г.

За концептуалния си автомобил от Peugeot изцяло са реконструирали шестметровия производствен модел Boxer. Концептуалната машина е с три сантиметра по-висока отпред и пет сантиметра отзад и има задвижване на всички колела. Вътре предлага десет квадратни метра жилищна площ за до трима души с кухня, кът за хранене, легла и баня.

Голям акцент е поставен върху естествените материали и устойчивостта. Масата, работният плот и мивката са изработени от белия и естествен минерал арагонит. Подът е направен от 100 процента рециклирани и рециклируеми материали. При производството това спестява 75 килограма CO2 в сравнение с конвенционален пластмасов под, подчертава производителят. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Honda

Honda оглавява изложба по време на Седмицата на дизайна в Милано

Мар 29, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024