Lasurit

Автоспортът с Porsche във виртуалния свят

Яну 14, 2020
Автоспортът с Porsche във виртуалния свят

Автоспортът с Porsche във виртуалния свят

Реклама Skoda Stock
Porsche дава пълна газ не само в реалния, но и във виртуалния свят. Онлайн състезателните серии Porsche Esports Supercup навлизат в следващия си кръг. Квалификацията за тях, която Porsche организира заедно с iRacing, се провежда от средата на декември 2019 г. и отнема дванадесет седмици.

Най-добрите 20 виртуални състезатели пилоти от квалификацията и топ 20 от миналия сезон ще се състезават един срещу друг в десет състезателни уикенда от май 2020 г. нататък.

"Първата година на Porsche Esports Supercup бе белязана от увлекателни състезания. Видяхме десет различни победители в 20-е състезания. Постигнахме целта си да обединим най-добрите в света в една състезателна серия. Още повече се радваме на сезон 2020". казва Марко Уджаси, мениджър Esports в Porsche Motorsport.

Новостите на виртуалния Supercup включват двудневен предсезонен тест в Барселона, с който шофьорите могат да се подготвят за сезона. Esports Sprint Challenge също ще се проведе за първи път – това е нова серия като част от Supercup с Porsche Cayman GT4 Clubsport. Предизвикатеството е отворено за всички, които не участват в Porsche Esports Supercup. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Automakers press releases Ретро Спорт Mercedes-Benz

Състезателна кола-легенда на Mercedes за Targa Florio от 1924 г. се завръща на пътя

Апр 25, 2024
Авто Новини Спорт Електромобили Abt

Abt Cupra: Най-добър резултат след завръщането във Формула Е

Апр 22, 2024