New Dacia Duster

Maserati със специална серия Royale

Maserati Royale

Maserati Royale

Реклама Renault Arkana
Maserati разкри подробности за новата си специална серия Royale, в която ще бъдат включени само 100 екземпляра на моделите Quattroporte, Levante и Ghibli. Новата инициатива на легендарната марка се явява продължение на тази от 1986 година с Quattroporte, при която компанията произведе само 51 епредставителя на автомобила, всеки един от които с V8 двигател с 300 конски сили, избор между син и зелен екстериор, подобрен интериор и богата употреба на естествени кожа и дърво във вътрешността.

Новата ексклузивна серия е налична само за модификациите с V6 двигател, като клиентите ще могат да избират между два нови и уникални за Royale цвята- Blu Royale и Verde Royale, и да разчитат на специално разработен екстериорен пакет орнаменти.

Освен на ексклузивните за серията екстериорни цветове, представителите на Royale серията ще бъдат оборудвани с 21-цолови джанти, Zegna PELLETESSUTA тапицерия, уникални интериорни елементи, обозначителна табелка със сериен номер, Bowers&Wilkins аудиосистема, панорамен стъклен таван, тонирани стъкла и други.

Автомобилите от специалната серия Royale ще могат да бъдат конфигурирани с трилитров, V-образен, шестцилиндров дизелов мотор с 275 конски сили или трилитров V6 бензин с 350 или 430 конски сили. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Audi BMW MG Rolls-Royce Skoda

MG привлече Йозеф Кабан

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Rover

RANGE ROVER VELAR: СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЖЕЛАН

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024