Lasurit

LAMBORGHINI с интеграция на Alexa (Видео)

LAMBORGHINI & Alexa

LAMBORGHINI & Alexa

Реклама Skoda Monte Carlo
LAMBORGHINI обяви, че гамата 2020 година на Huracán EVO получава възможност за интеграция на виртуалният гласов асистент на Amazon- Alexa. Първият представител на модела с новата функционалност беше представен по време на започналото през тази седмица технологично изложение CES в Лас Вегас.

Интегрирането на Alexa от страна на Lamborghini дава възможност на бъдещите собственици на Huracán EVO да управляват с гласа си бордови системи като климатичната инсталация, интериорното осветление и подгряването на седалките, а в скоро време и ще може да подава информация за актуални новини, атмосферни условия, да стартира възпроизвеждане на аудиокниги, навигационни функционалности и други.

Благодарение на свързаността на Alexa с множество решения тип "умен дом", водачът или неговият спътник ще могат да управлява и наличните си такива, като термостати, осветление, гаражни врати и други, дистанционно.

Huracán EVO (Coupé и Spyder) бяха представени от Lamborghini през миналата година, а само преди няколко дни добави и нова версия със задвижване само на задните колела.

Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024
Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024