Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2020 21:57 - 21 естествени алтернативи на грипния изстрел
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 466 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 10.01.2020 22:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

21 естествени алтернативи на грипния изстрел  30 декември 2019 г. ренегат  0 коментара

От Кристина Сарич, Природно общество 

http://www.renegadetribune.com/21-natural-alternatives-to-the-flu-shot/?fbclid=IwAR0qNE9PcPI9GR6mlRRtQ-jXqIu3ySjzlipXwfWTkDnAxvw-n0zeUG4C3QQ

CDC наскоро призна, че тазгодишното изстрелване на грип вероятно няма да ви предпази от грип, но дали някога? Въпреки че CDC издаде официално извинение във връзка с проблема за този сезон, грип ваксинациите отдавна се разглеждат като неефективни от група експерти. Но не се притеснявайте - тук ще намерите повече от 20 естествени средства за грип, използващи естествени антивирусни средства.

Тук няма изненада, но няма да има възстановяване на застрахователните компании или пациентите, които вече са предприели ваксинация срещу грип в началото на подготовката за сезона на грипа през 2015 г. през януари и февруари, въпреки признаването на CDC за нейната неефективност.

В края на извинението си обаче CDC казва, че има „лек“ за грипа, но това ще ви струва. GlaxoSmithKline и Roche с удоволствие ще ви осигурят два антивирусни медикамента за пациенти, които се разболяват от грип. Така че дори да не искате да получите грип, тъй като той е неефективен, Big Pharma все пак с удоволствие ще се справи с вашия случай .

Интересното е, че грипната снимка може никога да не ви предпазва , тъй като няма нито един вирус, който да причинява грипа, и следователно няма нито една противогрипна ваксина, която да предпазва от всички тях. Вирусът мутира във времето. Той се адаптира. Ако е създадена ваксина за убиване на един вид вирус, тя може да мутира в друг организъм, специално пригоден да издържа на „лекарството“, което е създадено, за да го убие. Biotech просто се опита да измисли еднократна универсална ваксина с една доза, която ще убие всеки вирус.

Ако беше наистина възможно да се убият всички вируси, никой нямаше да остане на планетата. Точно като хората, вирусите могат да правят грешки при копирането на РНК или ДНК и тези малки грешки могат да се повторят в нови щамове. Когато тези мутации не убиват организма, те се възпроизвеждат, правейки ново потомство с кодирането на грешката. Ето защо хората обикновено са податливи на болести - освен, че има улов .

Вроденият човешки имунитет работи с този свят на странни и постоянно променящи се вируси и микроби. Едва когато естественият ни имунитет е отслабен или нарушен , тялото е по-вероятно да получи грип или друг вирус, както и обикновени нашественици като гъбички, различни паразити, включително червеи, амеба и други едноклетъчни протозои.

Имаме както външни защити, така и вътрешни. Разнообразие от ензими, съдържащи се в сълзи, пот и слуз в храносмилателните, дихателните и репродуктивните пътища, ще неутрализират потенциалните нашественици (т.е. освен ако не бъдат променени от вещества като глифозат или ваксинации). Вътре фагоцитите или белите кръвни клетки ще заобикалят телесните нашественици, когато имунитетът ни работи правилно.

И накрая, имаме добри микроби в червата си, които работят, за да изтласкат лошите и да им е трудно да живеят в тялото ни. Когато нашите вътрешни бактерии са дисбалансирани, ние се превръщаме в приемник за паразити или вируси.

Нямаме нужда от поредната неефективна грипна ваксина, вирусна ваксина, създадена от биотехнологии, или друга доза канцерогенни химикали, създадени от Big Pharma. Просто трябва да подхранваме вродения си имунитет с добри навици като прием на пробиотични добавки и поддържане на имунитета чрез естествени средства.

21 Средства срещу естествен грип (естествени антивирусни средства)

Ето 21  естествени антивирусни и натурални грипни средства, които правят трика по-добре от всяко супер лекарство, разработено от GlaxoSmithKline някога би могло. Защо CDC никога не говори за тези методи?

  • 1. Колоидно сребро - Тези неща са толкова мощни, че дори могат да убият вирусите на ХИВ . Освен това е антибактериален и противогъбичен.
  • 2. Lomatium Dissectum - Lomatium е „ тайната “ билка против грип, за която много малко хора знаят. Антивирусното действие на корена се комбинира с дихателно изчистващо действие, което е особено полезно за справяне с вторичните инфекции, причинени от много грипни щамове.
  • 3. Цинк - Доказано е, че цинковите соли са много ефективни в борбата с вирусите.
  • 4. Зелен чай - Тази супер храна, която е най- малко преработена от всички чайове , има многобройни ползи за здравето; борбата с вирусите е сред тях. Използва се като антивирусно средство от векове.
  • 5. Лимон балсам - Този антивирусен е ефективен срещу херпесни вируси и много други.
  • 6. Бузина - Тази невероятна ягода може да лекува рани, да намали запушването на носа и ефективно да се бори срещу настинки и грип.
  • 7. Маслинов лист - Древните египтяни са считали маслиновото дърво за символ на небесната сила, тъй като е мощен имунитет. Той изобилства от мощни фитохимикали и мощни антиоксиданти, които ще ви предпазят от грип.
  • 8. Pau D "Arco - Pau d"Arco е ефективен отчасти чрез своето лапачо съединение - инактивиращ, забавящ, инхибиращ, убиващ или убийствен вируси. Вируси, включително: херпесен вирус (herpes simplex), полиомиелит, визуален везикулозен стоматит, вирус на миелобластоза на птиците, вирус на мишена на левкемия на мишката, вирус на имунодефицит на човека, грипен вирус и много други.
  • 9. Ликьор - прекрасно антивирусно средство, женско биле дори лекува варицела и херпес зостер.
  • 10. Чесън - Чесънът е невероятно здравословна храна, която може да предпази от, настинки, грип и много, много повече. Вижте други ползи за здравето на чесъна тук.
  • 11. Ехинацея - Екстрактите от 8 различни сорта ехинацея доказано имат антивирусни свойства.
  • 12. Жълт кантарион - Тази билка не само може да повиши настроението ви , но е и антибактериална и антивирусна.
  • 13. Витамин D - Друг чудесен витамин, който трябва да съхранявате в аптечката, витамин D  предпазва от множество вируси,  като същевременно предотвратява сезонното депресивно разстройство - също често срещано през грипния сезон.
  • 14. Витамин С - Университетът в Мичиган казва, че витамин С е мощен антивирусен.
  • 15. Пробиотици - Вашето тяло съдържа десет пъти повече бактерии, отколкото клетки. Повечето от тях, оптимално 85%, трябва да са приятелски флора. Приятелските бактерии не само атакуват патогенни бактерии и гъбички, но също така предизвикват подходящи реакции на белите клетки към нашественици и влияят на вашето психическо / емоционално състояние. Изчислено е, че осемдесет процента от вашите 100 трилиона бактерии се намират във флората на червата.
  • 16. Ечемик или пшенична трева - и двете треви са най-добре сочени. Сокът от пшенична трева е  нектарът на подмладяването , плазмата на младостта и е наричан кръвта на целия живот, тъй като най-много прилича на здрава човешка кръв. Ечемичната трева също е естествен антивирус, който се използва от векове със сходни качества. И двете прочистват лимфната система, и засилват имунитета.
  • 17. Джинджифил - Говорим за ползите от джинджифила в Natural Society отдавна. Коренът съдържа над 14 биоактивни съединения за подпомагане убиването на болестта .
  • 18. Шийтаке гъби - Не само тези малки гъбички забавят растежа на ракови тумори , но те са чудесни за убиване на вируси и лоши бактерии от всякакъв вид.
  • 19. Котешки нокът - тази билка повишава общия имунитет и естествената имунна защита на организма. Той расте в Амазонка, въпреки че за щастие можете да го получите в местния магазин за здравословни храни.
  • 20. Астрагал - Друга древна билка за изцеление, астрагал удвоява процента на преживяемост на онкоболните и се бори с множество заболявания.
  • 21.  Качествен сън - Липсата на сън ви прави по-податливи на заболявания. Дори няколко нощи на добра почивка могат да направят непроницаеми за настинка или грип.

За съжаление CDC, не купуваме повече лекарства от Big Pharma. В нашия естествен антивирусен арсенал имаме собствени средства за естествен грип. Ето още 9 начина да засилите имунната си система .

  •  Европейското езичество VS. Християнството: сравнителна диаграма
  • Новогодишна реч на Адолф Хитлер 

Също може да харесате

image

Уебсайт, разкриващ колко голяма фармация плаща на вашия лекар  30 декември 2018г.

 image

CPS се опитва да отвлече дете, след като мама спря пристъпите си с CBD масло, вместо лекарства  8 май 2018 г. 

image

Медицинският канабис превъзхожда опиатите за хронична болка, открива проучване  20 април 2019 г.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39742633
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031