Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2020 13:17 - Ескалацията започва: Иран предупреждава, че Израел ще бъде „унищожен за половин час“, ако САЩ се намесят в кинетични атаки
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 986 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 11.01.2020 13:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Ескалацията започва: Иран предупреждава, че Израел ще бъде „унищожен за половин час“, ако САЩ се намесят в кинетични атаки

01/07/2020 / От Майк Адамс

image

https://www.newstarget.com/2020-01-07-escalation-begins-iran-threatens-israel-annihilated-in-half-an-hour.html?fbclid=IwAR2eSr7PjB3KpbzSoWoJlC0rymPruUdawzwnXOkvaacnWemFR9rYOKAoWKU

Сега започва ескалацията. Иран атакува посолството на САЩ в Ирак, Тръмп разпорежда убийството на дроновия удар срещу Солеймани (и други). Иран реагира, като нареди на своите лоялни бойци да изстрелят ракети в американските бази в Ирак. Тръмп заплашва да бомбардира 52 цели в Иран. И сега Иран повишава антето, като твърди, че ще унищожи Израел за „половин час“.

Вече сме прибрани като случайни туристи, препускайки спиралата на безумието, което може да завърши само с повече смърт и унищожаване, дори докато президентът Тръмп не прави нищо, за да се бори с истинските врагове на Америка: Big Tech, Big Pharma и Big Правителството .

Via Gateway Pundit :

По-рано тази седмица топ иранският депутат Мойтаба Золур предупреди САЩ, че ако бъдат нападнати Израел, ще бъдат унищожени след половин час.

image SS6•@enjavi_com    

#Iran warns US for any retaliation. Israel will be totally destroyed if US responds#Revenge #IranUsa #Iranattack #Iraq #Rocket #AlAssad #Trump #Soleimani #Iran #Hardrevenge #Harshrevenge

image   9 1:39 ч. - 8.01.2020 г. Информация за реклами в Twitter и поверителност   Виж другите туитове на SS6•      

 

Чрез Израелските времена :

Висш ирански депутат заплаши, че Израел ще бъде унищожен за "половин час", ако САЩ нападнат Ислямска република.

"Ако САЩ ни нападнат, само половин час ще остане от живота на Израел", заяви Мотаба Золур, председател на Комисията за национална сигурност и външна политика на иранския парламент, в коментари на агенция Mehr.

Обама, президентът на „спалната клетка“, създаде всичко това преди години

Не забравяйте, че Обама, когото точно описах като „спална клетка“ през 2017 г., предостави гражданство на 2500 иранци, докато насочи десетки милиарди долари в каси на Иран, за да финансира развитието на ядрени оръжия и терористични мрежи, които дестабилизират региона оттогава ,

Сега, благодарение на отвратителното планиране на Обама, което постави всичко това на мястото си - в съчетание с небрежните действия на Тръмп през последните няколко дни - се сблъскваме с бърза ескалация на заплахите от войната, които биха могли много лесно да изхвърлят Израел в комбинация със смъртоносни резултати.

Още по-лошото е, че ако това се случи, конфликтът отива глобално със САЩ, Русия и Китай, които вероятно водят прокси войни чрез регионални участници, изпомпване на оръжие и смърт в региона с мащаб, който светът никога не е виждал. Не забравяйте също, че Обама помогна за финансирането на развитието на ядрените оръжия на Иран, така че те да могат да затруднят Израел . И все пак Обама остава свободен, като избягва напълно от обвинения или дори от публичен контрол за своите предателски действия, които помогнаха на един от най-опасните световни врагове в Америка.

Всичко това ще свърши зле. Ситуацията моли за деескалация, но не се знае, че участващите личности се отказват дори когато това може да послужи за по-доброто.

Сега сме попаднали в геополитическа спирала на смъртта, която може да завърши само с широко разпространени човешки страдания, страх и несигурност, далеч отвъд само пазарите на петрол и злато. Ако тази ескалация продължава и Израел е насочен, отговорът на Израел може много да включва ядрените оръжия, за които широко известна нацията.

Изведнъж всичко това отново води до Книгата на откровението и прогнозираната употреба на ядрено оръжие от Израел за бомбардиране на приближаващите се вражески войски (Иран и Русия), докато преминават през град Дамаск, който в крайна сметка се превръща в радиоактивен прах. Или поне това е един от начините за тълкуване на писанията в End Times , както аз го разбирам.

Долен ред: Сега разглеждаме световните събития в библейски мащаб, разгръщащи се пред очите ни, и идеята, че по-хладните глави може да преобладават, изведнъж изглежда като далечен мираж.

Междувременно тук ние седим в Америка и наблюдаваме ескалацията на войната отдалеч, докато нашата собствена нация е паднала на левичарски лунатици, реч полиция и трансгендерни отряди за гони, които са насочени към нашите деца за осакатявания на гениталии, които се празнуват от „прогресисти“. Не колкото и да бомбардираме цели в Ирак или Иран, все още няма да ни остава нищо от Америка, ако Тръмп не се бори за Първата поправка тук у дома.

Тъй като Тръмп поръчва все повече атаки срещу терористи в Близкия изток, аз продължавам да проверявам пулса си, но не се чувствам по-свободен тук, в САЩ ... нали?

Бог да ни помогне на всички.

 

 




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. apostapostoloff - Бах ти и
11.01.2020 15:08
тъпотиите!
цитирай
2. dobronameren - Днес сайтът ДНЕС.БГ публикува едно съобщение:
11.01.2020 17:20
"Иран призна – случайно е свалил украинския самолет. По форма и височина на полета машината приличала на вражески обект
Обновена: 11 яну 2020 07:04 | 11 яну 2020 07:02, Елка Василева"
Изкуших се да цитирам (за захариадата специално) един коментар под това съобщение:
Анонимен преди 1 минута: Хахаха. Не знам колко некадърен трябва да си да свалиш самолет излетял от собственото ти летище, пълен с сънародници.

Споко бе, Захариади - Такива иранци ще изпотрепят собствения си народ, преди да унищожат САЩ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39747454
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031