Lasurit eshop

Hyundai стартира производството на новото i10 (Видео)

Hyundai i10

Hyundai i10

Реклама Nissan X-Trail
Hyundai обяви, че във фирмения комплекс на марката в Измит, Турция, е започнало производството на изцяло новото поколение на хитовия за компанията компактен модел i10. Със слогана Go Big., автомобилът, който е разработен специално според нуждите и очакванията на европейските потребители, ще бъде бъде пуснат в продажба в началото на следващия месец.

"Нашите клиенти изразиха своето мнение и ние ги послушахме", коментира Андреас-Кристоф Хофман, вицепрезидент на подразделението Маркетинг и Продажби на Hyundai Motor Europe. "С изцяло новото i10 ние предлагаме най-добрата свързаност и пакет за безопасност в А-сегмент, както и още по-решителен, по-динамичен дизайн- всичко това без компромис по тоношение на простора и мястото за багаж, и всичко това на достъпна цена. Това прави i10 най-доброто решение за клиентите, които искат да купят градски автомобил".

За по-динамичното излъчване на новия Hyundai i10 спомагат и променените му габарити, в това число намалената с 2 сантиметра височина и увеличената с 2 сантиметра ширина. Допълнителен акцент са спортното оформление на предната му част, новите 16-цолови алуминиеви джанти, диодните му дневни светлини и други.



Допълнителен стил при новото i10, което ще се предлага в четири- и петместен вариант, може да бъде постигнат чрез комбинирането на десетте основни екстериорни цветови решения с наличните два контрастиращи варианта на тавана- в черно и червено.

Новият Hyundai i10 разполага с осеминчов чувствителен на допир екран, който предлага интеграция за мобилни телефони чрез Apple CarPlay и Android Auto, система за безжично зареждане на телефон, Bluelink телематична система, камера за задно виждане и други.

По отношение на системите за безопасност, новото i10 разполага с асистент за избягване на удар с превозно средство или пешеходец, автоматични фарове, система за следване на пътното платно, интелигентен ограничител на скоростта, система за разпознаване на умора във водача и други. Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Tesla

Tesla представи Model 3 Performance (Видео)

Апр 23, 2024
Авто Новини Авто глобус Honda

Червена Honda NSX на Айртон Сена се продава за 500 000 лири

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA Seat

CUPRA показва нови Formentor и Leon на 29 април

Апр 23, 2024