Lasurit

Karsan електрифицира автобусния транспорт на Румъния

Karsan електрифицира автобусния транспорт на Румъния

Karsan електрифицира автобусния транспорт на Румъния

Реклама Skoda Stock
- Karsan изнася 20 електрически автобуса за Румъния

Karsan постигна споразумение с румънската община Деж за доставка на 16 автобуса Atak Electric и 4 Jest Electric. След като спечели търга, финансиран от Фонда за регионално развитие на Европейския съюз за модернизиране на обществения транспорт в региона, Karsan ще достави там 20 изцяло електрически превозни средства, предназначени за обществен транспорт до 2020 г.

От фабриката си със седалище в Турция, Karsan предлага транспортни решения, които отговарят на нуждите от мобилност на епохата и става популярен избор в Европа със своите напълно електрически превозни средства за обществен транспорт, Jest Electric и Atak Electric. Наскоро Karsan постигна споразумение с румънския град Деж за доставка на 14 автобуса Atak Electric и 6 Jest Electric.

Jest Electric, първият член на гамата от електрически превозни средства на Karsan, се отличава със своите компактни размери от 6 метра и превъзходна маневреност в града. Оборудван с електромотор BMW, произвеждащ мощност 125 кВт и 290 Нм въртящ момент с опционални батерии от 44 или 88 кВтч, отново стана възможен от BMW, Jest Electric предлага най-доброто представяне в своя клас с пробега си до 210 км.

Моторът на Atak Electric генерира 230 кВт мощност на двигателя и 2400 Нм въртящ момент, осигурявайки на потребителите високопроизводително шофиране. Работейки с общ капацитет на батерията с мощност 220 кВтч и пет батерии от 44 кВтч, разработени от BMW, 8-метровият Atak Electric може да се похвали с уникален пробег от 300 км, като изпревари своите конкуренти. Батериите на автомобила могат да се зареждат за 5 часа с променлив ток и за 3 часа с постоянни зарядни устройства.

Отбелязвайки 53-ата си годишнина тази година в турската автомобилна индустрия, Karsan произвежда на модерните си съоръжения собствени превозни средства, както и части за известните световни марки в сектора на търговските превозни средства. Компанията се занимава с производство на търговски превозни средства от 1981 г., а фабриката й в Хасанага в Бурса има капацитет да произвежда до 18 200 автомобила годишно в една смяна.

Тя е с гъвкава технология, която може да произвежда всякакви превозни средства в едни и същи съоръжения от леки автомобили и тежкотоварни автомобили до минивани и автобуси. Фабриката се намира на 30 км от центъра на Бурса и има площ от 207 000 кв.м, 91 000 кв.м от които е покрито пространство.

Karsan е единственият независим производител на автомобили с много марки в Турция вече повече от 50 години, а следващата фаза от развитието на компанията, задвижвана и активирана от нейните бизнес партньори и лицензодатели, е да разработи по поръчка версии на нови и съществуващи превозни средства, за да се разшири присъствието му във всички сегменти на превоз на товари и пътници.

Работейки за „разработване на иновативни продукти и услуги от идеята до пазара“ и за обслужване на всеки пазарен сегмент, Karsan основно се стреми да засили своята основна производствена линия като OEM производител. Karsan управлява цялата си верига за автомобилна стойност от научноизследователска и развойна дейност до производство, маркетинг, продажби и следпродажбени дейности.

В момента компанията произвежда новите леки търговски превозни средства H350 за Hyundai Motor Company (HMC), 10-12-18-метрови автобуси за Menarinibus и собствените си модели Jest, Atak и Star. Последните се произвеждат като изцяло електрически модели в партньорството със световния гигант BMW. Освен производството на превозни средства, Karsan предоставя и редица индустриални услуги в своята фабрика за организирани индустриални зони. Назад

Галерия


Следваща статия

60 години Maserati 5000 GT 2 + 2


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Automakers press releases Официални вносители- новини Ретро DS

CITROËN ЧЕСТВА 90-ГОДИШНИНАТА НА ЛЕГЕНДАРНИЯ „АВТОМОБИЛ СЪС 100 ПАТЕНТА” ТRACTION AVANT - видео

Апр 25, 2024
Авто Новини Automakers press releases Ретро Спорт Mercedes-Benz

Състезателна кола-легенда на Mercedes за Targa Florio от 1924 г. се завръща на пътя

Апр 25, 2024
Авто Новини Automakers press releases Ретро McLaren Mercedes-Benz

Retro Classics 2024 – Силно представяне от Mercedes-Benz

Апр 24, 2024