New Dacia Duster

Стартира новият 2020 Triumph Street Triple S - видео

Яну 09, 2020
Стартира новият 2020 Triumph Street Triple S - видео

Стартира новият 2020 Triumph Street Triple S - видео

Реклама Nissan X-Trail
Triumph Street Triple S е на пазара от 2007 г. Моделът на машината за 2020 г. вече е на старта с по-агресивен и по-впечатляващ дизайн, доста повече оборудване, повече мощност в диапазона на по-ниските и средни обороти и още по-добро управление и поведение на пътя.

Моторът се предлага стандартно с 35 кВт/47,6 к.с. и 60 нютон метра максимален въртящ момент, което позволява да се кара с категория А1. След активиране от дилъра на Triumph за категория А2, "Streety" S има вече мощност от 70 кВт / 95,2 к.с.

Новият Street Triple S ще се предлага в цвят Crystal White от февруари 2020 година.
Мотоциклетът се предлага с два режима на каране - път и дъжд, регулируема настройка на реакцията на газта и контрол на сцеплението.

По отношение на стайлинга, 2020 Triumph Street Triple S разполага с актуализирана преднница, която е с нова агресивна стилистика. Дизайнът е подобен на модела RS 2020. Фаровете също са актуализирани и вече използват LED единици. Други ъпгрейди на стайлинга включват нова спортна и по-ъглова каросерия, заедно с нов летящ екран, въздухозаборник, странични панели и заден модул. Мотоциклите Triumph имат огледала с рестайлинг, които се отличават с по-голяма регулируемост. Цялостният пакет е допълнително подобрен с нова схема на боя и нови съвременни етикети.




Хардуерните спецификации включват двойни, 310 мм плаващи дискове с 2-бутални плъзгащи се бутала на Nissin отпред и единичен 220 мм диск с Blipbo еднобутален механизъм отзад. ABS е част от пакета, настройката на окачването включва 41 mm отделни функционални вилици Showa с регулируемо предварително натоварване Showa моно-шок отпред и отзад.

Мотоциклетът може да бъде натоварен допълнително с над 60 аксесоара, които съдържат превъртащи се LED индикатори, нов козирка на флайскрина, Triumph Shift Assist за бързо превключване надолу, стреловиден заглушител, многофункционални нагреваеми ръкохватки и регулируеми лостове. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Мотоциклети Авто глобус

Harley-Davidson Experience Tour започна

Апр 22, 2024
Авто Новини Мотоциклети BG Авто BMW Honda

Огромен интерес още в първия ден на Moto Expo 2024

Апр 21, 2024