Skoda Monte Carlo

Volkswagen Arteon R-Line Edition: Само 250 бройки

Volkswagen Arteon R-Line Edition

Volkswagen Arteon R-Line Edition

Реклама Honda ZR-V
Днес Volkswagen разпространи подробности за ексклузивна лимитирана серия на флагмана Arteon, наречена Arteon R-Line Edition, в която ще бъдат включени само 250 автомобила.

От Volkswagen коментират, че специалната серия Arteon R-Line Edition е разработена с идеята да демонстрира по-възможно най-добрия начин динамиката, която обещава купето. Автомобилът е изпълнен с нов Moonstone Grey екстериорен цвят, в комбинация с контрастиращ черен таван, 20-цолови джанти, а в оборудването на колата са включени паркинг асистент, система за следване на пътното платно, спирачна система с автоматично задействане в случай на опасност, тонирани стъкла и други.

В екипировката на всеки един от представителите на Volkswagen Arteon R-Line Edition са включени също така тапицерия Nappa, Discover Pro инфо-комуникационна и мултимедийна система, Wireless App-Connect свързаност за мобилен телефон, Digital Cockpit, безключов достъп до интериора и стартиране на двигателя с бутон, пълен набор системи за повишаване на активната безопасност и други.

Volkswagen Arteon R-Line Edition е наличен в четири двигателни версии с максимални мощности от 190 до 272 конски сили, а базовата му цена за Германия е определена на 55 970 евро. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Audi BMW MG Rolls-Royce Skoda

MG привлече Йозеф Кабан

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Rover

RANGE ROVER VELAR: СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЖЕЛАН

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024