Lasurit eshop

Jaguar добави 20 километра автономност на I-PACE

Jaguar добави 20 километра автономност на I-PACE

Jaguar добави 20 километра автономност на I-PACE

Реклама Opel Stock
Jaguar обяви, че в резултат на натрупания опит на състезателната писта с I-PACE eTROPHY, собстевниците на първия изцяло електрически автомобил на марката- I-PACE, ще могат да получат оптимизация на задвижващата си система, в резултат на което да получат до 20 километра допълнителен пробег само чрез обновяване на софуера на бордовата система.

От Jaguar подканват всички собственици на I-PACE да посетят центровете на марката, за да могат да се възползват от безплатното обновление, което включва оптимизация на управлението на батерията, системата за регенериране на енергия, охлаждането и задвижващата четирите колела система. Посещението обещава също така да подобри и функционалностите за дистанционно обновяване на системата по въздуха (Software-Over-The-Air)

Със своята литиево-йонна батерия с капацитет от 90 kWh, Jaguar I-PACE е в състояние да предложи възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 4.8 секунди, свободен пробег от до 470 километра и възможност за презареждане на акумулаторния блок от 0 до 80% (при наличие на система за бърз 100kW заряд) за само 40 минути. В домашна обстановк и с обособена зарядна станция тип wall box, горният заряд може да бъде постигнат за малко над 10 часа. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024