Opel Stock

Honda превоз за мача Пулев – Уебстър

Honda превоз за мача Пулев – Уебстър

Honda превоз за мача Пулев – Уебстър

Реклама Skoda Kodiaq
Honda ще е официалният превозвач на VIP гостите за култовия мач между Тервел Пулев и Дешон Уебстър този уикенд в Пловдив. Срещата между двамата боксьори ще се състои на 14 декември в зала „Колодрума“, а победителят в нея ще получи ценния пояс за интерконтинеталната титла в полутежка категория. В галата в Пловдив със сигурност участие ще има и Кубрат Пулев, който ще бъде секундант на брат си.

Първата по рода си международна боксова гала от най-висок ранг в „Колодрума“ се провежда под патронажа на Община Пловдив и кмета на града Здравко Димитров, а Бултрако Моторс Пловдив, се включва в събитието, като осигурява пет автомобила за превоз на боксьорите, съдиите и VIP гостите от чужбина. Три от колите са CR-V в най-високото оборудване – Premium, предоставени от компанията Astreco Rent, също част от едноименния холдинг, към чиято структура спада и оторизираният дилър на Honda. Другите два са луксозното изпълнение на елегантния и едновременно Honda Civic Sedan.

„Вярвам, че гостите ще оценят високите нива на комфорт и безопасност на нашите автомобили“, сподели Ангелина Деведжиева, изпълнителен директор на Бултрако Моторс.

*Източник: www.honda.bg Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии