Opel Stock

Golf 8 поставя нова ера в сервизното обслужване на Volkswagen

Volkswagen Golf 8

Volkswagen Golf 8

Реклама Honda ZR-V
Volkswagen обяви, че с пазарното лансиране на изцяло новото поколение на хитовия за марката и най-продаван на европейския пазар модел Golf, което се състоя вчера, компанията поставя нов стандарт по отношение на сервизното обслужване на своите автомобили.

"Високото качество на нашите автомобили ни позволява да удвоим интервалите за сервизна проверка в Европа на 24 месеца", коментира Ахим Шайбле, директор на подразделението Следпродажбено обслужване и дилърска мрежа. "По този начин ние сме една от малкото марки, които привикват своите клиенти в сервизните центрове по-рядко и сериозно улесняваме нашата програма по поддръжка".

От Volkswagen коментират, че в продължение на следващата година новата сервизна концепция ще покрие всички модели на марката като част от лансиранията на нови модели, обновени версии и нови моделни варианти. С изцяло нова сервизна програма ще дебютират на пазара и представителите на изцяло новото електрическо семейство ID., подробности за която ще бъдат анонсирани преди въвеждането на електромобилите на пазара.

Към момента на пазарното си лансиране, новият Golf стартира в Германия на цена от 27 510 евро за версията с 1.5-литров TSI двигател със 130 конски сили. В началото на следващата година, Volkswagen ще предложи на пазара и базовата му версия, за цената на която коментират, че ще бъде под 20 000 евро. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус

Екстремният DEFENDER OCTA с дебют на 3 юли (Видео)

Апр 25, 2024
Авто Новини Авто глобус Audi BMW MG Rolls-Royce Skoda

MG привлече Йозеф Кабан

Апр 25, 2024
Авто Новини Официални вносители- новини Авто глобус Rover

RANGE ROVER VELAR: СЪЗДАДЕН ДА БЪДЕ ЖЕЛАН

Апр 25, 2024