Opel Stock

Honda приятно модернизира Civic

Honda приятно модернизира Civic

Honda приятно модернизира Civic

Реклама Opel Stock
Honda модернизира своя компактен модел Civic с нов дизайн, нова инфотейнмънт система и нови интериорни материали. Заедно иновациите трябва да увеличат удобството и задоволството на потребителя. Комерсиалното представяне на обновеният Civic е насрочено за 25-и януари 2020 г.

Появата на обновения Civic на Honda демонстрира в хода на ревизията на модела модифицирана предна част, която трябва да придаде на автомобила по-динамичен външен вид. Интериорът също е обновен с панели с нова по-качествена и мека повърхност.

Новата информационно-развлекателната система позволява интегриране на смартфон чрез Apple CarPlay и Android Auto и е още по-интуитивна за използване. Освен това Honda представя и допълнителни бутони и копчета за управление на климатика в допълнение към новата информационно-развлекателна система.

Задвижването се осигурява от два бензинови двигателя работещи във връзка с вариаторна трансмисия CVT или шестстепенна ръчна трансмисия. Бензиновият двигател 1.0 VTEC TURBO, комбиниран с механичната трансмисия предлага мощност от 93 кВт/126 к.с. и 200 Нютонметра максимален въртящ момент. Бензиновият двигател 1.5 VTEC TURBO развива мощност от 134 кВт/182 к.с. и 240 Нм максимален въртящ момент. Назад


Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Renault

RENAULT ПРЕДСТАВЯ SYMBIOZ E-TECH FULL HYBRID

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Aston Martin

Aston Martin DBX707 – SUV с ултралукс, V8, 707 к.с. и 900 Нм!

Апр 25, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Електромобили Peugeot

Peugeot E-Expert фейслифт: старт на поръчките

Апр 25, 2024