Lasurit eshop

VW с две е-оферти при търговските си автомобили

Дек 05, 2019
VW с две е-оферти при търговските си автомобили

VW с две е-оферти при търговските си автомобили

Реклама Opel Stock
Поделението на VW за търговски превозни средства също се включва в електрификацията. Новото предложение е e-Caddy, а второто е нова оферта със значителна корекция на цените за e-Crafter.

В Германия нетната базова цена за големия модел вече е понижена от 69 536 на 53 900 евро, за което разбира се, има основателна причина. Защото така купувачите могат вече да си осигурят екологичен бонус. "Това прави електрическото превозно средство още по-привлекателно по отношение на TCO (Общите разходи за собственост) за различните целеви групи", казва производителят.

E-Crafter има мощност от 100 кВт/136 к.с., проектиран е за полезен товар до 998 килограма и предлага 10,7 кубически метра полезен товарен обем. Машината е оборудвана с акумулатор с капацитет от 35,8 кВтч, което й осигурява пробег с едно зареждане от 190 км.

Abt e-Caddy има пробег до 159 километра, а неговата дълга версия може да бъде поръчана от края на ноември 2019 г. и която се очаква да бъде доставена на първите клиенти на лизинг през първото тримесечие на 2020 г. при лизинг от 293 евро нето на месец. Благодарение на батерията разположена в пода, вътрешното пространство може да се използва много гъвкаво. В него има 4,2 кубически метра товарен обем, капацитетът на батерията е 37,3 кВтч, задвижването е с електромотор с мощност 83 кВт/113 к.с., а максималният въртящ момент още от нулата е 200 Нм. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Dacia Renault

Новата Dacia Spring е "ценова декларация"!

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Honda Kia NIO Tesla Volkswagen

Най-четеното от изминалата седмица (16/2024)

Апр 21, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Електромобили

В Германия спада интересът към купуване на електрически автомобили

Апр 19, 2024