New Dacia Duster

Ford Ranger Raptor и Focus ST кандидати за английската полиция

Ford Ranger Raptor и Focus ST кандидати за английската полиция

Ford Ranger Raptor и Focus ST кандидати за английската полиция

Реклама Renault Arkana
Английското подразделение на Ford обяви, че в момента английските полицейски власти провеждат изпитания на два от най-новите продукти на автомобилната марка с цел оценка на въвеждането им в употреба.

Първият от автомобилите на Ford, на който английските полицаи правят оценка от известно време е спортната версия ST на новото поколение Focus. Основен акцент при автомобила е неговото задвижване- 2.3-литров EcoBoost бензинов турбоагрегат, който е в състояние да генерира максимална мощност от 280 конски сили и максимален въртящ момент от 420 Нм, и да ускори колата от 0 до 100 км/ч за по-малко от 6 секунди.

Втория автомобил на Ford е новият Ranger Raptor, който стандартно идва оборудван със специално окачване и режим на поведение за движение извън пътя. Дело на спортното подразделение на Ford- Ford Performance, колата е в състояние да се справи и с най-тежките офроуд трасета. Със специално проектирано окачване, високопроходимият автомобил е оборудван с 10-степенна автоматична предавателна кутия и двулитров EcoBlue битурбоагрегат, който генерира максимална мощност от 213 конски сили и максимален въртящ момент от 500 Нм.

Ranger Raptor е оборудван също така със система Terrain Management System с шест режима на работа- Normal, Sport, Grass/Gravel/Snow, Mud/Sand, Rock mode и Baja. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус Geely Lotus

Lotus със собствена програма за персонализация

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024