Lasurit

Renegade 2020 е вече свързан

Renegade 2020 е вече свързан

Renegade 2020 е вече свързан

Реклама Honda ZR-V
Приветливият класически за марката външен вид на модела за 2020-а година си му остана. Но под повърхността са добавени доста неща, особено в областта на свързаността, със стремеж машината да заеме пионерска позиция. Основата на това намерение е оборудването с новата система за свързаност Uconnect.

Сега вече класиката на Fiat Chrysler става възможен директен достъп до различните и в зависимост от нивото на оборудване стъпаловидни услуги от Uconnect и смартфон приложението My Uconnect.

Jeep обявява и вариант на Renegade тип Plug-in-Hybrid, но този вариант ще се яви на пазара по средата на 2020 година. Първоначално моделът 2020-а ще се предага във варианти с бензинов и дизелов с мощност от 120 до 180 к.с., както с механична, така и с автоматична деветстепенна кутия. Другите два основни варианта на задвижване, типични за Щатите е само с единично или пълно задвижване на четирите колела.

Помислено е и се предлага много за индивидуализирането в конфигурацията на автомобила от клиента. В допълнение към наскоро представените лакови покрития Sting Grey и Bikini се добавя и отенъка Blue Shade. Предлагат се общо дванадесет цветови варианта заедно с Alpin White, Solid Black, Colorado Red, Omaha Orange, Glacier, Carbon Black, Granit Crystal Metallic, JetSet Blue и Matt Green, някои от които могат да се комбинират с покрив с черен лак.

Лимитираните версии на моделите S, Upland и Night Eagle допълват четирите стандартни варианта на оборудване Sport, Longitude, Limited и Trailhawk. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Бизнес /Business BG Авто Електромобили Dacia

НОВАТА DACIA SPRING: ГАМА И ЦЕНИ В БЪЛГАРИЯ

Май 07, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Kia

Електрическата KIA EV3 с премиера на 23 май

Май 07, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Mazda

Първа среща с новия флагман на Mazda за Европа - CX-80

Май 03, 2024