Lasurit

Hyundai Vision T – спорт и емоционалност

Hyundai Vision T – спорт и емоционалност

Hyundai Vision T – спорт и емоционалност

Реклама Opel Stock
С проекта си за SUV - Vision T, Hyundai дава конкретни препратки към новата SUV дизайнерска ориентация на марката с име "Urban Adventurer". За първи път концептуалният хибрид бе показан на автомобилното изложение в Лос Анджелис.

Матово-зелената “ливрея” на машината пасва идеално на силовия "зелен" агрегат комбинация от ДВГ и електродвигател. Дизайнът на Vision T, развит в стила „Sensuous Sportiness“ /букв. Чувствена спортност/ на Hyundai, е създаден за да отговори на стремежа на компанията да „въплъти най-динамичния дизайн на SUV“.

Фаровете на концепта с дължина 4,61 метра и височина 1,70 метра са изчертани по такъв начин и са интегрирани в радиаторната решетка така, че едва ли са разпознаваеми при изключване. "Лампа за скрит подпис" е името на тази новост при Hyundai. Става дума за специален ефект при който хромираният вид на дадена апликация може да се превърне във функционална светлина, когато устройството е включено и когато е необходимо.

В положение на покой аеродинамичните решения на Vision T, интерес сред които представляват така наречените “параметрични въздушни амортисьори”, естествено не работят. Когато SUV-ът стартира, започва вълнуваща хореография - всеки отделен елемент в комплекса се движи в точно определена последователност. Това не просто стимулира динамичното поведение на автомобила при движението му, но клапите също така контролират въздушния поток към силовия агрегат и оптимизират аеродинамиката и икономията на гориво. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024