Skoda Kodiaq

Hyundai Motor инвестира 46 млрд евро през следващите шест години

Hyundai Motor Strategy 2025

Hyundai Motor Strategy 2025

Реклама Renault Arkana
Hyundai Motor Company анонсира нов бизнес план- Strategy 2025, който да гарантира на компанията позиция в челото на индустрията, както и да я трансформира във водещ доставчик на умни решения за мобилност.

Новият стратегически план Strategy 2025 е разработен в две основни посоки- разработка на решения за умна мобилност (Smart Mobility Device)- в това число нетрадиционни като персонални летателни средства (PAV), роботика и двуколесни устройства за мобилност, и Smart Mobility Service за персонализирано обслужване и интегриране на различни платформа за мобилност, като роботизирани таксиметрови и наемни услуги.

Планът на Hyundai Motor Company предвижда продажбата на 670 000 изцяло електрически и водородни коли годишно (560 000 100% електрически и 110 000 водородни), което би отредило на компанията позиция в Топ 3 при производителите до 2025 година. Успоредно с това от фирмата са си поставили за цел да лансират най-много нови електромобили до 2030 година на основните пазари и до 2035 година на развиващите се.

За реализирането на новата си стратегия, от Hyundai планират инвестиция от над 46 млрд евро за периода 2020-2025 година, като средствата ще бъдат предназначени основни за развойна дейност и проучване на нови технологии и решения. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Електромобили BMW Citroen Dacia Ford Peugeot Renault Skoda Tesla Toyota Volkswagen Volvo

Февруари 2024: Dacia Sandero е най-продаваната нова кола в Европа

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Alfa Romeo Chrysler Citroen Dodge DS DS Automobiles Jeep Lancia Maserati Opel Peugeot Vauxhall

Stellantis с нова стратегическа инвестиция

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Електромобили

Lucid Group си осигури още 1 млрд щатски долара

Мар 28, 2024