New Dacia Duster

Volkswagen T-Cross във версия със 150 конски сили

Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross

Реклама Opel Stock
Компактният SUV модел T-Cross на Volkswagen получи нова топ модификация с въвеждането в портфолиото му на 1.5-литров TSI задвижващ агрегат с респектиращите 150 конски сили максимална мощност и 250 Нм максимален въртящ момент.

С анонсиран среден разход на гориво от 5.2 литра на 100 километра, новата версия на Volkswagen T-Cross, която е оборудвана и със седемстепенна роботизирана DSG предавателна кутия, е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 8.5 секунди и да развие максимална скорост на движение от 200 км/ч.

Въпреки компактните си размери, Volkswagen T-Cross предлага отличен простор и функционалност, като товарната му вместимост варира от 385 литра, до 1281 литра при сгъването на облегалките на задните седалки.

T-Cross предлага също така и модерни решения за свързаност и безопасност, в това число включени в стандартното оборудване спирачн асистент, система за задържане на автомобила на пътното платно, известяване за превозно средство в мъртвата точка на погледа на водача и други. Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Kia

Tasman: Първи поглед към първото пикап предложение на KIA (Видео)

Апр 26, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Geely Lotus Polestar Volvo

Geely Holding с ръст от 27% за първата четвърт на 2024 година

Апр 26, 2024