Skoda Monte Carlo

80 нови Volkswagen Golf Variant на метан за ОК Супертранс АД

80 нови Volkswagen Golf Variant на метан за ОК Супертранс АД

80 нови Volkswagen Golf Variant на метан за ОК Супертранс АД

Реклама Skoda Monte Carlo
Бранд мениджърът на Volkswagen леки автомобили към Порше БГ г-н Нестор Несторов връчи официално ключовете от първата партида таксиметрови автомобили Volkswagen Golf Variant 1.5 TGI на Изпълнителния директор на ОК Супертранс АД г-н Людмил Лазаров.

Софиянци ще продължат да разчитат на висококачествени природосъобразни таксиметрови услуги от ОК Супертранс АД. Компанията разширява автопарка си с поредните 80 чисто нови автомобили с марка Volkswagen. Сега от ОК Супертранс АД се довериха на еталона Golf.

Модификацията Variant Comfortline 1.5 TGI със 130 к.с. е с фабрично оптимизиран за работа на метан двигател. Това гарантира завидна икономичност от 3,6 кг/100 км, както и ниски нива на отделяни вредни емисии – от 99 г/км. Изборът на Golf Variant на метан е още една стъпка за подобряване на качеството на въздуха в столицата и осигуряване на екологичен транспорт.

За повече удобство, флотата от Golf Variant е оборудвана с автоматична 7-степенна DSG трансмисия. В нивото Comfortline, моделът предлага богато стандартно оборудване и багажно пространство от 424 л до 1439 л. Golf Variant e серийно оборудван с пълен набор въздушни възглавници, множество асистенти за сигурност и интелигентни системи за подпомагане на водача, които гарантират повишен комфорт на шофиране и спомагат за справяне в критични ситуации. Всичко това, заедно с голямото практично вътрешно пространство, осигурява значително удобство и сигурност за пътниците и водача.


С настоящия проект ОК Супертранс АД продължава уверено към своята основна цел - да изведе таксиметровите услуги на ново, още по-високо ниво. ОК Супертранс АД е регистрирана през 1993 г. и разполага със собствена, специализирана за дейността база с модерен диспечерски център, работи изключително с нови автомобили и се стреми да създаде удобно и безопасно пътуване на своите клиенти.

През годините компанията се затвърди като лидер в таксиметровите услуги и предпочитан партньор на десетки фирми, медицински учреждения, чуждестранни туроператори. ОК Супертранс е единственият оторизиран таксиметров превозвач, обслужващ двата терминала на Аерогара София и Централна Автогара-София, където има и собствени офиси. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Dacia Renault

Новата Dacia Spring е "ценова декларация"!

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Авто глобус Електромобили Honda Kia NIO Tesla Volkswagen

Най-четеното от изминалата седмица (16/2024)

Апр 21, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Електромобили

В Германия спада интересът към купуване на електрически автомобили

Апр 19, 2024