МВР с акция срещу паркиране на места за хора с увреждания

Операцията ще продължи до 6 часа на 4 декември
3 дек 2019 07:30, Анисия Иванова
21
МВР с акция срещу паркиране на места за хора с увреждания
Архив: Булфото

МВР започва операция срещу паркиране на места за хора с увреждания.

В рамките на акцията екипите на "Пътна полиция" ще осъществяват контрол в населените места с акцент паркинги пред обществени сгради, търговски обекти, пазари и други, предназначени за паркиране и престой места на пътни транспортни средства на хора с трайни увреждания.

Специализираната полицейска операция е част от календара на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция (TISPOL) и аналогични действия се провеждат във всички страни-членки, съобщиха от МВР.

Акцията ще продължи до 6 часа на 4-ти декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
така е в България преди 4 години
след акцията отново ще може да се спира....само когато има акция е забранено...
18
0
 
3
 
! Отговори
Въздух под налягане преди 4 години
Fun fact: Полицаи не могат да ви глобят за паркиране на инвалидно паркомясто пред магазин/мол/хипермаркет/шоурум, защото паркингите са частна собственост, която те не охраняват за пътни нарушения. Могат единствено, ако сте на паркомясто на синя/зелена зона или др. обществена зона.
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МВР ще ограничи паркирането на места за инвалиди, като превантивно паркира патрулки на тях.
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
МВР то най често спират на такива места ще ги снима другия път като ги видя да са спрели тама!Пък като се замисли човек заслужават да спират на такива места
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Автомобилите се шофират от съвсем здрави хора, но имат талон за повреден човек и паркират без да са официално в нарушение."Поправи ме, ако греша, но талоните не са ли поименни? Т.е. освен стикера си има и талон, в който е изрично упомената името на инвалида. При една проверка на място, може да се установи, че колата е на инвалида Х, но я кара неинвалида У и да му се състави акт.Понякога карам колата на майка ми, тя е със стикери и талони, но все си мислех че не важат, когато аз карам.
14
2
 
9
 
! Отговори
До 13 преди 4 години
Като направиш забележка, мутрата ще те пребие. Ако пък снимаш на кого ще го пратиш? Кога и как ще се реагира? Това да не ти е Германия или Дания?
13
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки може да се бори с това нещо Като видите такова нарушение може да правите забележка и да снимате Но ние не искаме да вършим такава дейност , а само мрънкаме по форумите Гледайте в ютюб в Украйна или Русия , хората постоянно вършат такава дейност , викат катаджии на местото и ги карат да пишат глоби на нарушителите
12
2
 
9
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
В България проблемът с паркирането на местата за инвалиди (повредени хора, както сега ги наричат) е съвсем друг. Автомобилите се шофират от съвсем здрави хора, но имат талон за повреден човек и паркират без да са официално в нарушение.
11
1
 
3
 
! Отговори
Идуенфдк преди 4 години
ВЯРВАМЕ ВИ. МРЪНКАЩИ МИЗЕРНИЦИ.
10
3
 
17
 
! Отговори
Значи преди 4 години
след 6ч. на 4-ти всеки пак може да паркира където завари? Пред всяка една верига обикновено инвалидните места са заети почти ЦЕЛОГОДИШНО от лъскави автомобили, чиито водачи са всичко друго, но не и инвалиди!
9
1
 
2
 
! Отговори
До 5 преди 4 години
Това за Франция къде го чете? Щото имам близки приятели живеещи там от много години, пък те не знаят.
8
0
 
7
 
! Отговори
МВР преди 4 години
Все още има далечни роднини, които не сме уредили на работа в МВР!
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви са тез операции,в които предварително се знае целта,датата,че и часовете,в които ще се провеждат? Къде е елемента на изненадата и внезапността? Каква е истинската цел? Статистика или стъкмистика? БГ шофьора е такъв дзвер,че ще се оправи само ако знае,че вилата му е яко на врата !В БГ караме,като абсолютни олита,ама в чужбина,че се издушиме с коланите!
6
4
 
17
 
! Отговори
Браво преди 4 години
Тези "Акции" трябва да са целогодишни. Навсякъде местата за инвалиди са заети от напълно здрави индивиди, (най-вече "Кифли") с джипове като танк големи. Но ги мързи да направят 10-20 крачки до магазина.
5
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние тук сме против всичко , но преди малко четох следното - във Франция , водачите трябва да носят винаги в колата си дрегер Ако ги спрат на пътя катаджиите и искат да го проверят за алкохол , това се прави с личният дрегер на всеки водач Как ви се струва , нашите првила тук май са като детска игра пред тия в други страни
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да си вършат работата е "акция" за тия мързели от полицията.
3
5
 
10
 
! Отговори
Стамат преди 4 години
А за ***, които паркират малките си автомобилчета на места за хора с тедски колички, пак нищо няма да направим, нали? В България да си родител е срамно.
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кипи безсмислен труд. Дано не проведат акция по направление наркотици, рушвети, незаконни оръжия и проституция, че от цялато осемдесет хилядно котило потомствени шуробадженаци, ще останат едни десетина процента неопандизени честни и доблестни полицаи, които изнемогват заради корумпетата около себе си.
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Kakvo stava s kadinata na vseki agal v bg njama takava darjava da obirat horata i da nd si plaschtat danazite taka e v bg demokrazia sa mutri milioneri s imoti restr.barove kasina hoteli a dr s 40 lv koledna dobavka ebavka