Тредлифтинг с конци Котва - новият фейслифтинг

Дори най-скептичните клиенти са очаровани от тредлифтинга
Обновена: 2 дек 2019 09:29 | 2 дек 2019 09:24,
Тредлифтинг с конци Котва - новият фейслифтинг
Източник: Хил Клиник, Shutterstock

Естетичната медицина все повече изоставя скалпела и започва да разчита на неинвазивни подмладяващи процедури. Те се предпочитат и от самите пациенти, защото предотвратяват рискове като продължителен дискомфорт, тежък възстановителен период или свръхкорекция с нежелано силен, деформиращ лифтинг. Конците осигуряват лека промяна, която клиентите определят като "моето лице в най-добрата му възможна версия".

Тредлифтингът (изпъване на кожата с помощта на фини конци) бързо се превръща в желан и популярен метод за корекция и заради липсата на белези. Нишките се въвеждат само с убождане на няколко места, които предварително са обезболени с анестезиращ крем. Рядко се получават малки синини, които отминават за денонощие. Няма болка, което е много важен момент за голяма част от желаещите подмладяване. Разбира се всичко това е постижимо само в кабинета на опитен, знаещ лекар.

Д-р Валянова и д-р Ванеска от столичната Хил клиник от години работят с лифтинг и мезоконци, а техният професионализъм е признат както в страната, така и зад граница. Сред множеството дипломи и сертификати в кабинетите им на почетно място стоят сертификатите, оповестяващи ги за международни тренери на известна марка.

През декември предпразничните приготовления често включват и освежаване на визията с методите на естетичната дерматология. В Хил клиник имат специално предложение, което освен с отлични резултати се отличава и с изгодност от финансов аспект. До края на годината в клиниката към всеки набор конци Котва клиентите ще получават като подарък биоармиране с мезоконци.

Линейните мезоконци се въвеждат подкожно с цел подобряване релефа, качеството и цвета на кожата и вторичен лифтинг ефект, който се дължи на стимулация на собственото производство на колаген. Процедурата е атравматична, с моментален резултат, без възстановителен период и се понася много добре дори от хора с тънка и чувствителна кожа. Въвеждат се чрез 3D метод, който дерматолозите д-р Валянова и д-р Ванеска владеят до съвършенство.

Какво представляват конците тип Котва?

Сред множеството видове конци за лифтинг се отличават т.нар. "Котва", чието име идва от много специфичната им структура. LFL Котва е първокласна повдигаща нишка, изработена от абсорбиращ материал . По протежението си имат пресовани миниатюрни котвички, които осигуряват надежден, дълготраен фейслифтинг. Като допълнително преимущество се счита и фактът, че след въвеждането им в кожата те увеличават производството на колаген и стимулират работата на фибробластите. Подходящи са както за дами, така и за мъже, които имат нужда от дефиниране на цялостния контур на лицето, омекотяване на бръчките и подобряване на еластичността на кожата.

Самите нишки са фини, резорбируеми, биосъвместими и освен елегантно повдигане, те се отличават със своето липолиптично действие, т.е. подобряват мускулния тонус в зоната, където са поставени.

За да разберете дали сте подходящи за лифтинг с "Котва" застанете пред огледалото и с длани леко повдигнете средната и долна част на лицето. Ако с това движение въстановявате загубените очертания на лицевия си овал, дефинирате скулите, изпъвате врязани бръчки, то най-вероятно конците ще имат прекрасен ефект при вас. На разположение са и естетичните дерматолози на Хил клиник, които предоставят безплатни първични консултации.

По време на прегледите ще получите детайлна информация за най-подходящите терапии конкретно във вашия случай. Консултациите не ви ангажират с последваща процедура, но ще ви дадат ценна информация за персоналните нужди на вашата кожа.

Дори най-консервативните клиенти на клиниката, които избягват на всяка цена драстичните корекции, са очаровани от тредлифтинга като алтернатива на пластичната хирургия.

Запазете час на 02 439 3133.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Имиджова публикация

Още от