Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2019 06:27 - Педофилска курбан чорба
Автор: elahikari Категория: Политика   
Прочетен: 564 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 26.11.2019 06:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Гейската мафия се озъби
и наточи гъзника си в търсене на деца.
Принц Андрю дарение за пострадали
от педофилията на Ъпщайн събра.
Ангел Господен удари
и законотворците срещу семейството
в чрево адово завря.


Ела Хикари, "Антипедофилико"

image

Излязла педофилската мрежа на разходка. Да си пооплете някое и друго агънце и да си го хапне в групово чеверме. Вървят си педофилите и се чудят - "Абе такава главозамайваща конвенцийка им спретнахме на тия донори защо в Източна Европа и Грейт Британ не ни се връзват? Е и протести в защита на жените от насилие им направихме а те - едно си знаят - едно си баят - СЕМЕЙСТВОТО, ИЗКОННИТЕ ПРАВОСЛАВНИ ЦЕННОСТИ, МАЙЧИНСТВОТО! Поне един троянски кон да им бяхме вкарали срещу пари ама НЕ, а отскоро се разбра че и Хикари точи меча си..." 
image



Не щеш ли - насреща им Хикари с хикарския меч НАТОЧЕН само за разпердушинване на педофилски мрежи. Още като я зърнала педофилската мрежа напълнила гащите и започнала да се обяснява че те не са точно педофилска мрежа а правозащитници на децата изнасилвани от Ъпщайн - видите ли това било тяхната свободна воля и естествено желание богаташи от педофилската мрежа да ги потребяват срещу пари но обществото не било дозряло и затова се наложило да инсценират самоубийството на Ъпщайн. Хикари нямала време да се занимава с коварните инсинуации на педофилската мрежа и с един замах им дернала мрежичката като паяжина. От нея се разнесло такова зловоние че Хикари си помислила че всички септични ями са се отворили. Тогава се появили няколко ангелчета - дечица убити от педофили и й обяснили че така вони защото педофилската мрежа дето измисля конвенцийки и закончета всъщност е в ЧРЕВОТО АДОВО  - Мордорът на Вселената.


Бог подигран не бива.







Гласувай:
4



1. radostinalassa - Не знам коя е Хикъри, но...
26.11.2019 16:32
харесвам отново българската църква, която се противопостави на новия закон за защита на детето. Ако то не се възпитава, ще получим разглезени потребители от западен тип. Отнетите деца се дават на осиновители, които едва ли ще ги обичат. Да не говорим за джендърските двойки.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elahikari
Категория: Политика
Прочетен: 1820309
Постинги: 2299
Коментари: 1477
Гласове: 1565