Opel Stock

Renault представя новите CLIO и ZOE на 10-тия юбилеен Renault Фест

Renault представя новите CLIO и ZOE на 10-тия юбилеен Renault Фест

Renault представя новите CLIO и ZOE на 10-тия юбилеен Renault Фест

Реклама Opel Stock
На 16 ноември, събота, от 8 ч. до 17 ч. Renault Клуб България организира 10-тия юбилеен Renault Фест за собственици и фенове на марката. Събитието ще се проведе на писта Дракон, с. Калояново и е традиционно подкрепено от Рено Нисан България.

Програмата на събитието включва любителски състезания със собствени автомобили, разделени в различни категории и дисциплини, както и надпревара за майсторско шофиране за широката публика. За първи път тази година организаторите представят и клас ПРОФИ, включвайки и професионални пилоти в надпреварата.

Специално за посетителите Renault България ще предостави възможност за тестдрайв на новите Renault CLIO и ZOE. Участниците във феста ще имат възможност да бъдат сред първите, докоснали се до усещането за качество, фините материали, мекото покритие на арматурното табло, панелите на вратите и канта на централната конзола, прецизно обработените облицовки и покрития в интериора на новото Renault CLIO. С по-компактен дизайн с цел да се освободи пространство и да се интегрират повече автомобилни технологии, изцяло новият „Интелигентен кокпит“ на модела е фокусиран върху водача. Оборудван с най-широките дисплеи в сегмента, той осигурява модерна ергономичност за всепоглъщащо усещане при шофиране.

Любителите на електрическата мобилност ще могат да се насладят увеличените мощност и автономност на новото Renault ZOE. Емблематичният модел предлага широка гама от високотехнологично оборудване, подобряващо както комфорта при шофиране, така и преживяването на борда.

Програмата на събитието включва и много изненади и активности за децата, а организаторите са подготвили различни награди.

*Източник: www.renault.bg Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии