New Dacia Duster

Огромна доставка до Рим от Karsan за пет месеца!

Ное 13, 2019
Огромна доставка до Рим от Karsan за пет месеца!

Огромна доставка до Рим от Karsan за пет месеца!

Реклама Renault Arkana
- 227 Автобуси Citymood по пътищата на Рим!

Турският производител Karsan е доставил 227 автобуса Menarinibus Citymood, които са произведени в завода на Karsan в Бурса като част от партньорството с Industria Italiana SpA - IIA, в което Karsan притежава 28,6% от акциите на компанията. Задържайки силния си растеж в износа, Karsan достави 10-метрови и 12-метрови дизелови и CNG автобуси за обществена услуга в Рим само за пет месеца. Изпълнителният директор на Karsan Окан Баш заяви, че компанията има поръчки за Citymood на стойност 90 милиона евро през 2019 г. и че до края на 2019 г. те ще произведат повече от 500 бройки на Citymood.

„След сътрудничеството си с IIA, износът ни на автобуси Citymood ще надвиши 1000 бройки до края на тази година. Нашите превозни средства, които се използват в момента в Рим, работят двадесет часа на ден, всеки ден от седмицата с 99% обслуженост при пълно изпълнение без прекъсване. Това показва, че ние предоставяме огромна добавена стойност на Общината по отношение на печалбите. “

Карсан предлага транспортни решения, съобразени с нуждите на мобилността на нашата епоха от завода си в Турция и продължава своя глобален износ, огромна част от който се изпраща до европейските страни.

Citymood; комфорт за пътниците и печалби за бизнеса!

В Рим, който приема приблизително 7,2 милиона туристи всяка година, IIA осигурява всичките услуги по поддръжката, ремонта и следпродажбеното обслужване на 227 автобуса Menarinibus Citymood, които работят всеки ден от седмицата като част от дейностите на Община Рим. Citymood решава проблемите с обществения транспорт с 12,1-метровата и 10,6-метровата версия с капацитет от 96 и 84 пътници. Докато Citymood минимизира разходите за дизел/газ, поддръжка и доставки чрез пълно използване на капацитета, той също предлага на пътниците висококачествен транспорт с функции като практична достъпна рампа, зона за инвалидни колички, оригинална ниска подова конструкция и независимо предно окачване.

Карсан, турският пионер в областта на автомобилите!

С повече от 53 години опит в турската история на автомобилостроенето, Karsan произвежда собствени превозни средства, както и части за известните световни марки в сектора на търговските превозни средства. Компанията се занимава с производство на търговски превозни средства от 1981 г., а фабриката й в Хасанага в Бурса има капацитет да произвежда до 18 200 автомобила годишно в една смяна. Фабриката е с гъвкаво производство, което може да произвежда всякакви превозни средства в едни и същи съоръжения - от леки автомобили и тежкотоварни автомобили до минивани и автобуси. Той се намира на 30 км от центъра на Бурса и е развит на площ от 207 000 кв.м, 91 000 кв.м от които е затворено пространство.

Karsan е единственият независим производител на много марки в Турция повече от 50 години, а следващата фаза на компанията, задвижвана и активирана от нейните бизнес партньори и лицензодатели, е да разработи по поръчка версии на нови и съществуващи превозни средства, за да се разшири присъствието му във всички сегменти на превоз на товари и пътници. Работейки за „разработване на иновативни продукти и услуги от идеята до пазара“ и за обслужване на всеки пазарен сегмент, Karsan управлява цялата си автомобилна верига - от научноизследователска и развойна дейност до производство, маркетинг и следпродажбени дейности Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Automakers press releases Официални вносители- новини Ретро DS

CITROËN ЧЕСТВА 90-ГОДИШНИНАТА НА ЛЕГЕНДАРНИЯ „АВТОМОБИЛ СЪС 100 ПАТЕНТА” ТRACTION AVANT - видео

Апр 25, 2024
Авто Новини Automakers press releases Ретро Спорт Mercedes-Benz

Състезателна кола-легенда на Mercedes за Targa Florio от 1924 г. се завръща на пътя

Апр 25, 2024
Авто Новини Automakers press releases Ретро McLaren Mercedes-Benz

Retro Classics 2024 – Силно представяне от Mercedes-Benz

Апр 24, 2024