Lasurit

Новият Opel Corsa и като миниатюра

Opel Corsa

Opel Corsa

Реклама Honda ZR-V
Успоредно с пазарното лансиране на изцяло новото поколение на Opel Corsa, компанията представи и миниатюрата (1:55) на хитовия си модел, предназначена както за колекционери, така и за подрастващите фенове на компактния автомобил.

От Opel коментират, че подобно на пълноразмерната версия на новата Corsa и при миниатюрата, дело на Majorette, е обърнато изключително внимание към детайлите и особено към купеобразното изпълнение на задната част на количката.

Макетът на Opel Corsa е наличен в четири цвята- бял, оранжев, червен и син, всеки един от които с контрастни черни таван и външни огледала. Цената на миниатюрите е определена на 3.50 евро и може да бъде закупена в дилърските центрове на марката от 16 ноември.

Новата Corsa на Opel получи и изцяло електрическа версия, която обещава свободен пробег от до 340 километра, като за целта се разчита на литиево-йонна батерия с капацитет от 50 kWh. Електромоторът на Corsa-e е с мощност от 136 конски сили и въртящ момент от 260 Нм. Колата може да се ускори от 0 до 50 км/ч за 2.8 секунд и от 0 до 100 км/ч за 8.1 секунди. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Авто глобус

Автомобилният парк на Европа старее

Мар 28, 2024
Авто Новини Авто глобус Безопасност | Safety

Как да се спасите, ако колата ви потъва под вода? - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Alfa Romeo Chrysler Citroen Dodge DS DS Automobiles Jeep Lancia Maserati Opel Peugeot Vauxhall

Stellantis с нова стратегическа инвестиция

Мар 28, 2024