Lasurit eshop

Това е новата SKODA OCTAVIA (Видео)

SKODA OCTAVIA plug-in

SKODA OCTAVIA plug-in

Реклама Skoda Stock
Вчера вечерта в Прага се състоя световната премиера на новото поколение на емблемата на SKODA- OCTAVIA. Автомобилът, който беше представен и във версията си комби, се отличава с емоционален дизайн, редица обновени и нови технологични решения, пилотна за портфолиото на марката зареждаема (plug-in) хибридна версия и увеличени габарити и функционалност.

За първи път при новото поколение на OCTAVIA, от SKODA предлагат също така възможност за поръчка на прожекционен head-up екран, изцяло нови Ergo седалки, изцяло диодна (LED Matrix) осветителна система, ново изпълнение на скоростния лост при версията с автоматична трансмисия, тризонален климатик, нов волан и изцяло дигитално оформление на контролното и централното табло. От компанията обещават също така, че новата генерация на автомобила ще предложи ново измерение по отношение на комфорта и безопасността в сравнение с предшественика си.

Дължината на новата SKODA OCTAVIA вече достига 4689 мм или с 22 мм повече в сравнение с предшественика си, а увеличение се наблюдава и в ширината- с 15 мм, до 1829 мм. От марката споделят също така, че пътниците на задните седалки ще могат да разчитат на увеличено пространство за краката си, а товарното отделение на комби версията вече достига внушителните 640 литра (600 литра при хечбек).



Новата SKODA OCTAVIA дебютира в три нива на оборудване- Active, Ambition и Style, а през следващата година ще бъдат лансирани и OCTAVIA SCOUT и OCTAVIA RS. Моделът ще се предлага с избор между три вида окачване, в това число спортно и за лоши пътища с увеличено с 15 мм отстояние от пътя.

Дизеловата гама на новата OCTAVIA включва три предложения с максимални мощности от 115 до 200 конски сили, а зареждаемият (plug-in) хибрид ще бъде наличен в две мощностни версии- 204 и 245 конски сили. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024