Рехабилитация ще помага на Стефан Данаилов да диша

Актьорът остава в болница под наблюдение
19 окт 2019 12:15, Петя Славова
26
Рехабилитация ще помага на Стефан Данаилов да диша
Снимка: архив, Булфото

Здравословното състояние на Стефан Данаилов се подобрява. На актьора е назначена специална рехабилитация, която да възстанови дишането му. От петък не му се прилагат спешни реанимационни действия като интубация и изкуствено дишане, защото вече диша сам, пише "24 часа".

Заради придружаващи заболявания, които има Данаилов, лекарите от ВМА, където той се лекува, ще продължат да го наблюдават.

Още по темата

Рехабилитацията, която му предстои, ще продължи около месец и включва специални дихателни гимнастики, ингалации и специфичен масаж. С тях трябва да започне да диша стабилно и уверено, за да не се налага да бъде подпомаган допълнително.

Паралелно ще започне и двигателна рехабилитация заради счупването на бедрената кост през лятото, когато му поставиха изкуствена става.

За подобреното състояние на актьора стана ясно на 18 октомври. Преди това лекарите се бориха за живота му, като го поставиха и в медикаментозна кома. След като се събуди, Данаилов обяснил, че се чувства добре, а Корнелия Нинова написа в профила си във Facebook: "Скъпи приятели, много съм щастлива да ви кажа, че Стефан излезе от комата. Контактен е, диша самостоятелно и е много по-добре. Даже иска да се прибира у дома. На лекарите от ВМА - огромно благодарим!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Обективен преди 4 години
Бат Серго си жива като Крез по времето на социализма, бях в една от масовките за един български филм в началото на 80-те, а той беше в главната роля, нл явно цяла нощ до сутринта някоя засукана аркашка го е утешавала с 18годишно отлежало Роял Салют, та всички бяхме принудени да го чакаме часове наред в жегата, и накрая в късния следобед като се появи с лъскавия си мерцедес, махмурлия олюляващ се, пропиля на вскчки деня, чд даже и режисьора и операторите му стояха мирно, пълна безотговорност.
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 8Добре тогава, да възстановим правописа! Тогава ти си хавно!
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До изнервенЦапни един диазепам, ще вземеш да гиберясаш от злоба! Няма да е "за народа загуба велика", ама ти го казвам, защото съм добряк.
19
9
 
8
 
! Отговори
жаго преди 4 години
Разведе Вили Цанков, зе оная грозотия Мария - дъщеря на виден партиец. Още на 30 тая беше без зъби, пушеше по 3 пакета Кент на ден, вонеше на пор. Стефчо си живя като милионер - с държавни / тоест наши пари / изпи тонове отлежало уиски, кубици цигари Боро и Кент, наева хиляди парясници - ние му плащахчме баровете. Ходи вече да почиваш, писна ни от соц-шмекери
18
4
 
8
 
! Отговори
мдаа преди 4 години
Помня как преди няколко години по телевизията го даваха с пурата и чашата с уйски , как се изказваше за изборите в БСП и се радваше на Корнелия . Ще трябва да намали малко пурите , пък и уйските също.
17
6
 
13
 
! Отговори
Тато из Правец преди 4 години
Смири се ,бе Серго ! З@?би политиката,театрите и си гледай старините!
16
2
 
6
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
К.Н. , НЕ Е ИЗЛЯЗЪЛ ОТ КОМАТА ...А Е ИЗВЕДЕН ОТ КОМА !!! НИКОЙ ЧОВЕК НЕ ТРЯБВА ДА ДОЖИВЯВА В НЕПРЕКЪСНАТИ СТРАДАНИЯ СТАРЧЕСКИТЕ СИ ГОДИНИ !!!!!!!!!! ЛЕГЕНДИТЕ ТРЯБВА ДА ОСТАВАТ ЛЕГЕНДИ , А НЕ НА ИМ ДЕФОРМИРАМЕ ОБЛИКА !!!!!!!
15
1
 
31
 
! Отговори
северозапад преди 4 години
ЕХ ДА СЕ ГРИЖЕХА ТАКА ЗА ВСИЧКИ !
14
0
 
13
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Машина. Браво професоре. Успех и късмет.
13
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХА-ХА-ХА !!!Абе какви герберуги, бе човек. Нали главният гербер се изказа вече със съчувствие... Тези са си хейтърчета. Честно казано ми е адски странно някой да желае здравословни проблеми на някого, още по-малко пък на човек, който нищо не му е направил. Наблъскването на политически простотии в такава тема май те приравнява точно на такива имбе.цили.
12
3
 
9
 
! Отговори
Валери преди 4 години
До ха-ха-ха. Айде стига и ти с тези гербери, тъ.панар. Има и други, които също имат мнение.
11
5
 
6
 
! Отговори
изнервен преди 4 години
СТИГА!
10
10
 
21
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Спокойно бе, герберуги !Пяна ви злезе от устата.Стефан Данаилов ще умре. Все някога ...Всички ще умрем.Само вие от ГЕРБ се мислите за безсмъртни.Лакомията ви няма граници.Ще носите на онзи свят откраднатото.
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 5Да не съм чул дума срещу Петето!Нима сте забравили как тъкмо тя ни открехна, че иван Ласкин си отиде от "тромбов лебит"?
8
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До House M.D.Техническа грешка, поради силното комунистическо излъчване от снимката - Х-то е заменено с Г, както е в руския език.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4Една (или пък един) кутий, две кутий... много кутий..."... за който..." или пък "..., за когото..." - абе на КОГО му трябва този български език.
6
5
 
6
 
! Отговори
Българин 1 преди 4 години
Е стига толкова де-Бактън!!!
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До House M.D.Тя Петя е компетентна във всякакви области, въвеждайки нова терминология във всяка от тях.
4
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
2-те кутий цигари на ден са към оздравителният комплекс за който е здравноосигурен...
3
4
 
14
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Какво е ингалация?