Тежка катастрофа на пътя Попово - Бяла, има загинал

Сблъсъкът е бил между лека кола и камион
18 окт 2019 22:25, Анисия Иванова
10
Тежка катастрофа на пътя Попово - Бяла, има загинал
Архив: Булфото

Затворен за движение за всички моторни превозни средства е пътят Попово - Бяла. Причината е тежка катастрофа между товарен и лек автомобил. По предварителна информация има загинал човек, съобщават от Областната дирекция /ОД/ на МВР в Търговище. Създадена е временна организация на движението.

Пътният инцидент е станал малко след 19,30 часа, на около 2 км преди Попово в посока откъм Бяла. Автомобилите са се движили се в противоположни посоки.

По предварителна информация водачът на лекия автомобил е загинал, а водачът на другия автомобил е откаран за преглед в МБАЛ-Търговище. Товарният автомобил се е преобърнал на пътното платно и е разсипал товара си - царевично зърно.

Създадена е временна организация на движение. Предлага се обходен маршрут само за леките автомобили, пътуващи в участъка. Тези, които пътуват в посока Бяла-Попово, временно се пренасочват по маршрут: с. Водица - с. Цар Асен - с. Голямо Градище - гр. Опака - гр. Попово. Пътуващите в посока Попово-Бяла леки автомобили през с. Гагово - гр. Опака - с. Голямо Градище. - с. Цар Асен - с. Водица, след което се включват във второкласния път.

Извършва се оглед на местопроизшествието. От полицията апелират към водачите на МПС да шофират с повишено внимание и съобразена с пътните условия скорост. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
попово търговищко , явно ти куца географията
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аз съм от попово и всеки ден използвам този маршрут , пътя е нов и е добър но е много стеснен за да спестят пари , и може би това е проблема както казва колегата по долу 1
3
4
 
3
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Овчарите намалят всеки ден, само се чудя що не се подпират на гегата си и си гледат овцете ми тръгнали коли и камиони да карат?
2
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредния Ганчовец решил да се запознае лично със Св.Петър.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъкмо си мислех че днес ще мине без катастрофи и те ти катастрофа. В този район всекидневно стават катастрофи. Лошото е че пътищата са тесни двулентови и винаги има жертви. А баш пожарникаро си няма и на идея да направи магистрали по оня жендем. Там не го интересува щото наистина ще трябва да се похарчат пари и няма да останат за делкане.