Lasurit

Награди на четири колела очакват посетителите на Автосалон София 2019

Награди на четири колела очакват посетителите на Автосалон София 2019

Награди на четири колела очакват посетителите на Автосалон София 2019

Реклама Nissan X-Trail
„Автосалон София 2019“ продължава под пълна пара – след силно посетени делнични дни, всъщност предстои най-интересното и най-вълнуващото. Продажбите на нови коли вървят отлично за фирмите, но все още трябва да се финализират немалко сделки в последните два дни. Ясно е, не всеки отива на изложението, за да си тръгне с чисто нова кола, но дори и хората, които просто искат да се насладят на най-новите тенденции в индустрията, могат да си тръгнат с една от многото награди. Междувременно, 150 коли остават на разположение за тест драйв.

Един от гостите на автосалона ще има невероятния шанс да спечели голямата награда – чисто нов автомобил. Изборът е между 12 коли на стойност от 24 990 до 62 755 лева. Моделите, между които участниците в традиционната игра могат да избират, са Citroën C3, Ford EcoSport, Haval H6, Honda Jazz, Kia Ceed, Mahindra KUV100, Peugeot 308, Skoda Scala, SsangYong Tivoli, Toyota Yaris, Volkswagen T-Cross и DR 3. За участие в играта е достатъчно посетителите да попълнят отрязъка от анкетната карта и да я пуснат в обособените за целта места.
Освен голямата награда, няколко от присъствалите на изложението ще спечелят автомобил, предоставен им за няколко дни. Петима посетители ще си тръгнат с тест-драйв с возилото, с което са се снимали. Трима пък ще спечелят ваучер за гориво на стойност 50 лева от Shell, а двама ще получат аксесоари от фирмите изложители.

Незабравим уикенд с електрическия градски автомобил BMW i3s ще зарадва един от посетителите. Наградата е предоставена от BMW България. Освен това, за участниците в играта на BMW България са предвидени още три награди - комплект чаши BMW и тефтер с химикалки и термо чаша MINI.

Един от посетителите, участвал в играта на Moto-Pfohe Rent a Car, ще спечели уикенд приключение с новия Jaguar E-Pace с пълен резервоар. Първият компактен SUV на Jaguar е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

Всеки посетител, който си направи селфи със страхотното Suzuki Swift Hybrid и го изпрати като коментар, ще участва за наградата уикенд с хибридния автомобил. Пробното шофиране с машината ще се проведе до 30 ноември 2019 г., без ограничение в пробега.

Цели две награди ще има и от официалния представител на Škoda – Еуратек, който дава възможността на двама посетители да спечелят един цял уикенд с новия Skoda Kamiq. Печелившият късметлия ще бъде обявен на 22 октомври на страницата във Facebook на Škoda Bulgaria.

Голям интерес на щанда на Top Rent A Car Bulgaria предизвиква изложеният автомобил Tesla Model S 75 D, а голямата награда там е 5-дневен безплатен наем на електрическия луксозен модел. По случай 25-годишия си юбилей пък, компанията за бои и авторепаратура Лазурит 94, ще връчи на един късметлия ваучер за 25% отстъпка за готова боя комплект Glasurit.

Поради големия интерес към зоната на „Пътна полиция“ през първия уикенд на изложението, служителите на Главна дирекция „Национална полиция“ и СДВР ще задоволят любопитството на изкушените от техниката за контрол. При желание на всеки посетител може да бъде направена проверка за нарушения и глоби в системата на КАТ, както и да му бъде връчен електронен фиш. Служителите ще дават и информация как да постъпят хората, ако вече са платили глобата, но тя все още фигурира като неплатена в системата на МВР. Ще бъдат изложени всички видове камери и техника за контрол на скоростта и видеозаснемането на проверките на пътя. Също така посетителите ще могат да се информират как се правят дистанционно справки за оставащите контролни точки и електронните фишове.

*Източник: Автосалон София 2019 Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини BG Авто BMW Ferrari Lamborghini Maserati Mercedes-Benz Porsche

Спортните автомобили на Премиум Рали София - Свети Влас от Банско до Солун този уикенд

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли BG Авто Subaru

Subaru Crosstrek : В името на доброто старо време (Видео)

Апр 23, 2024