Opel Stock

Volkswagen Atlas Cross Sport за Северна Америка

Volkswagen Atlas Cross Sport

Volkswagen Atlas Cross Sport

Реклама Nissan X-Trail
Североамериканското подразделение на Volkswagen разпространи първата официална информация за новата версия на SUV модела си Atlas- Atlas Cross Sport, разработена специално според очакванията и изискванията на местния пазар.

Петместният купе SUV модел на Volkswagen, който ще бъде наличен в осем нива на оборудване, ще бъде лансиран на североамериканския пазар през пролетта на следващата година и ще предложи не само нов екстериорен дизайн, но и променен интериор и ново оборудване. Atlas Cross Sport идва с изцяло нов многофункционален волан, система за безжично зареждане на мобилен телефон, задни седалки с подгряване, щори за задните стъкла, луксозна аудиосистема Fender с 12 колони и други.

Интересна функционалност, която предлагат от Volkswagen при Atlas Cross Sport е системата VW Car-Net, която бъдещите собственици на автомобила получават безплатно за 5 години. Тя позволява наблюдение от разстояние на основните параметри на автомобила чрез приложение за мобилен телефон, както и възможност за дистанционно стартиране/гасене на двигателя, задействане на алармената система, отключването/заключването на вратите и други. По късно през тази година, системата VW Car-Net ще бъде надградена и с възможност за подаване на гласови команди към навигационната система директно от дома.

Volkswagen Atlas Cross Sport ще се предлага с избор между два задвижващи агрегата- четирицилиндров турбо с 235 конски сили и V-образен, шестцилиндров с 276 конски сили. Предавателната кутия е осемстепенна автоматична, а моделът ще се предлага и във версия 4Motion. Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Авто глобус Citroen

CITROEN НАВЛИЗА НА B-SUV ПАЗАРА С ИЗЦЯЛО НОВИЯ C3 AIRCROSS - ИЗДРЪЖЛИВ, СТИЛЕН И МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН

Апр 20, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Skoda

Новата Skoda Superb Combi – видео

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове Audi

Първа среща с прототипа Audi e-tron GT

Апр 19, 2024