Opel Stock

Mitsubishi ASX с лифтинг №4

Mitsubishi ASX с лифтинг №4

Mitsubishi ASX с лифтинг №4

Реклама Opel Stock
Mitsubishi ASX бавно става шампион по лифтинг – от представянето на модела през 2009-а година насам броят на освежаванията му достигна четири, като основните му физически характеристики остават непроменени.

Сред допълненията е променената предна част изпълнена в актуалния нов стил на Mitsubishi. Интериорът също е значително модернизиран, налице са 8-инчов сензорен екран за работа с информационно-развлекателната система и цяла гама от асистиращи системи като следене на слепите зони, помощник при паркиране, аварийна спирачка, поддържане на лентата и автоматични дълги светлини.

Не е пипнато багажното пространство, осигуряващо и преди достатъчно място за багаж до 1206 литра. За задвижването сега отговаря двулитровият бензинов двигател със 150 к.с. и максимален въртящ момент е 195 Нм спечелил достатъчно адмирации в Outlander. С новия двигател, опционалният 4WD се връща към ASX, добавяйки още едно предложение на Mitsubishi в сегмента на SUV и кросоувърите.

Клиентите имат избор между задвижване само на предните колела с 5-степенна ръчна или CVT автоматична или задвижване на четирите колела с автоматичен вариоматик CVT.

В допълнение към основната версия, Mitsubishi предлага ASX в екипировъчните линии Plus и Top и в Intro и Intro + издание. Ценоразписът в Германия започва от 22 990 евро, където обаче "препоръчителната начална отстъпка" до края на 2019 г. е 3000 евро - така че всъщност цената тръгва от 19 990 евро. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Техника /Technics Дизайн / Design Екология /Ecology BMW

BMW Vision New Class X - видео

Мар 28, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen атакува Индия и Южна Америка с Basalt (Видео)

Мар 27, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Renault

Новото Renault CAPTUR с премиера след седмица

Мар 27, 2024