New Dacia Duster

Hyundai си направи дрифт ван (Видео)

Hyundai iMax N 'Drift Bus'

Hyundai iMax N 'Drift Bus'

Реклама Honda ZR-V
Вдъхновени от спортното N семейство на Hyundai, австралийското подразделение на марката създаде уникален автомобил, с помощта на който демонстрира, че върховата динамика на пътя може да бъде достаяние и на повече от 4 или пет човека едновременно.

Проектът на Hyundai Australia се нарича iMax N 'Drift Bus' и както подсказва името му, става въпрос за един по-различен ван. Като база за разработката на уникалната кола, от компанията са използвали iMax, а едон от първите и основни неща, които са били променени, е бил двигателят му.

Стандартният 2.5-литров CRDi задвижващ агрегат е бил отстранен от конструкцията на вана, а неговото място е било заето от много по-интересен, с оглед на специалното предназначение на колата, мотор. С работен обем от 3.5 литра и V-образно разположение на шестте си цилиндъра, новият двигател е предложил максимална мощност от над 408 конски сили и максимален въртящ момент от 555 Нм.

В оборудването на седемместния Hyundai iMax N 'Drift Bus' са включени също така специална изпускателна система с два режима на звука, осемстепенна автоматична предавателна кутия, електронно контролирано окачване, спортна спирачна система, 19-цолови джанти (взети от i30 N), спортен N волан и други.

Назад


Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Tesla

Tesla представи Model 3 Performance (Видео)

Апр 23, 2024
Авто Новини Авто глобус Honda

Червена Honda NSX на Айртон Сена се продава за 500 000 лири

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA Seat

CUPRA показва нови Formentor и Leon на 29 април

Апр 23, 2024