Хиалуронови конци вещаят края на операциите за лифтинг

Тредлифтингът работи без методите на пластичната хирургия, без скалпел, без разрези.
Обновена: 18 окт 2019 10:14 | 18 окт 2019 10:10,
Хиалуронови конци вещаят края на операциите за лифтинг
Източник: Хил Клиник

Благодарение на забележителната си работа с конците за лифтинг естетичните дерматолози д-р Елеонора Валянова и д-р Лидия Ванеска бяха поканени за лектори на престижен международен форум. Global Aesthetic Academy се проведе през октомври 2019 в присъствието на известния д-р Марлен Суламанидзе - създател на конците за лифтинг Aptos и разработчик на редица методи за работа с тях.

Д-р Лидия Ванеска и д-р Елеонора Валянова - естетични лекари от столичната Хил клиник, представиха уникални случаи от практиката си. Д-р Ванеска, освен модератор на Академията, беше един от най-гледаните презентатори. Тя впечатли присъстващите с работата си с конци Аптос за бодилифтинг с отлични резултати. Д-р Ванеска демонстрира методи за неоперативно повдигане и подобряване външния вид на седалище, бедра, вътрешна част на ръце, колене. За първи път в България подобни впечатляващи естетични неинвазивни корекции бяха показани пред професионална аудитория.

Д-р Валянова на свой ред представи различни техники и различни конци за лифтинг на вежди и горен клепач. Тя сподели всеки отделен детайл в процедурата за поставяне на конци, а лекарите в аудиторията слушаха с внимание. Мнозина правиха записи на телефоните си, защото подобна информация "от кухнята" на естетичния експерт трудно могат да получат на друго място. Д-р Валянова показа снимки преди и след на свои случаи и предизвика сензация с добрите резултати след процедурите, както и с префектната си техника сред колегите в залата.

Двете естетични специалистки са международни тренери на методите Аптос, които традиционно се приемат за първата неинвазивна формула за лифтинг. Съществуват множество техники, но в същността си всички те представляват подкожно въвеждане на много тънки и резорбируеми конци, които изглаждат бръчките, възвращат отпуснатите овали и повдигат кожата и подкожните тъкани. Тредлифтингът прави това без методите на пластичната хирургия, без скалпел, без разрези. Само с няколко микроскопични убождания Aptos противостои на стареенето.

Д-р Елеонора Валянова: Работя с конци за лифтинг от години, усвоила съм множество техники и избирам тази, която е най-подходяща за съответния пациент. Харесвам конците Aptos заради качеството на продуктите и разнообразието от видове нишки. Отскоро марката лансира и нова линия - конци от L-млечна киселина и поликапролактон с добавена хиалуронова киселина, което освен дългосрочен и деликатен лифтинг осигуряват по-бързо възстановяване, антиоксидантна защита и дълбока хидратация.

Д-р Ванеска: Тези конци са напълно биосъвместими, а при разграждането си в кожата, хиалуроновата киселина ще хидратира дълбоко и продължително. Така ще имаме от една страна стимулация на производството на собствен колаген и еластин и видимо ще подмладяване и освежаване. Научно доказано е, че в сравнение с обичайните конци за лифтинг, които съдържат само PLACL, новите нишки осигуряват увеличаване на производството на колаген тип I с 50% още през първите две седмици след процедурата и нарастване на количеството колаген тип III с повече от 20%.

Поставянето на конците за лифтинг изисква специфични умения. Много малко са лекарите, които ги притежават, а д-р Ванеска и д-р Валянова от Хил клиник са единствените засега сертифицирани от Aptos тренери за тредлифтинг.

За консултация и процедура за фейслифтинг с единствените в света хиалуронови конци в Хил клиник може да запазите час на 02 439 3131. Първоначалният преглед не се заплаща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Имиджова публикация

Още от