Хасан Азис за Кърджали: Нямаме инфраструктурни проблеми!

Кандидатът на ДПС е кмет 4 мандата
18 окт 2019 09:43, Петя Славова
24

Кметската надпревара в страната навлиза в решителната си фаза. През следващата седмица кандидатите имат последен шанс да убедят гражданите, че именно те биха били правилния избор.

Резултатите от изборите на практика служат и за ориентир на партиите каква е оценката на избирателите за дейността им.

Хасан Азис от ДПС е кмет на Кърджали вече 4 мандата. Той е и фаворит да спечели пети.

Азис коментира вандалски прояви по парковете, при които се рушат съоръженията.  По думите му трябва да има по-чести наблюдения от страна на дежурните полицаи. "Вече имаме договорка с полицията в Кърджали на около 20-30 места в града, в рисковите райони да имат постоянно видеонаблюдение", обясни той и допълни, че на входовете и изходите на Кърджали има поставено видеонаблюдение, което е довело от своя страна до намаляване на кражбите и други престъпления.

В момента общинска полиция не могат да си позволят по-бедните общини, тъй като струва много скъпо.  "Акцентът трябва да бъде работа с хората, както и работа с младите, видеонаблюдение.", категоричен бе Хасан Азис.

Заместник-председателят на ДПС и кандидат-кмет в Кърджали уточни, че в Кърджали са успели да разрешат тежките инфраструктурни проблеми - водопроводи и канализации, пречиствателна станция. "Направихме така, че градът да има едни от най-хубавите и модерни паркове в страната, за които имаме дори и европейско признание", коментира той в студиото на "България сутрин".

Във връзка с инвестициите в образованието на територията на Община Кърджали, Хасан Азис отбеляза, че през последните 10 години е вложено много.

"Ремонтирани са 5 училища, възстановена е една детска градина. Намерихме и финансиране по европейските програми за една от гимназиите на територията на общината", заяви той пред Bulgaria ON AIR.

По думите му отпадането на ученици не е проблем за града.

"Ще акцентираме върху дуалното обучение (учене чрез работа). Това е нещо, на което е добре да се обърне внимание в цялата страна. А мечтата ми пък е да превърнем града в университетски център", подчерта гостът в студиото на Гергана Венкова и Златимир Йочев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Teroristi, dupki, tamno, shalvari, alkoholici, kloshari, vonia, ogledalo, velishane, bezvodno, sipey, sremci, zim zelen, gledka, mishevsko...vsichko e tochno...nema problemi...
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Poneje infrastrukturata na Kircali e kakto na lunata ne se ucudvam ce tozi e padnal ot lunata.
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A dupkite po ulucite osvetlenieto trotoarite vokayano sistoyaniye znaci ne sa problem za tozi
17
1
 
3
 
! Отговори
Жител на Кж. преди 4 години
Кмете, ти в кой град живееш, май ти живееш в някой друг град. Улиците все едно са падали бомби, тъмно е в 80% от града.
16
0
 
1
 
! Отговори
А преди 4 години
Мислите ли, че тези няколко хиляди лампи струват толкова много пари? Толкова ли не може да се направи едно околовръстно. Многото тирове, коли и всякакви превозни средства отиващи и връщащи се от Маказа минават през центъра на града. Стават задръствания, тапи и трафикът се изнервя. Колко често чувате турска реч около вас? Навсякъде около вас е, нали? Щом искате това да продължи, добре, преизберете Хасан Азис! На всичкото отгоре се строи и голяма джамия без да се разгласява много много.
15
0
 
1
 
! Отговори
А преди 4 години
Истината е, че не е необходимо паркът да се парцелилира, за да се построи осветлението. Кметът се представя за много голям фен на отбора и ходи демонстративно на мачове, но някой забелязвал ли го е да ходи по мачове преди да дойде Гайтански с неговия проект? Какво получихме за двайсет и няколко години управление на ДПС? Дупки по улиците, никакво улично осветление, и чак сега предизборно бяха заменени осветителните тела. А къде отидоха онези около 4,5 млн лева?
14
1
 
3
 
! Отговори
ти да видиш преди 4 години
хасан азис,...... какво хубаво българско име!
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Dps sa teroristi i ubiici, selata opustiaha, horata izbiagaha ot tesi teroristi, niamat patista, voda, tok, trotoari, gazovo parno otoplenie, kmetsvata niamat daje klozeti, dps sa katastrofa za turkie....i bg medii sa teroristi.
12
2
 
7
 
! Отговори
Кюстендилец преди 4 години
Открадна 80 000 000 ? за водното огледало ! Има 5 хотела в Цариград ! Но бедните турци продължават да гласуват за него ! Те това е тъпот@...
11
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Анонимен-10,нищо подобно,ганьофската нация е найглупавата в света,не случайно английските журналисти,написаха ,че са животни,а колкото до жените,българките,са най дашните ,на земята.
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДПС са едни некадърници .Няма по глупави от нашите турци и роми .Жените им са проститутките в Бг.Мъжете бандити и крадци .ДПС е един провал .
9
1
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
ИМАТЕ, ИМАТЕ.....ПРОБЕЛМИ ИЛИ ТОВА Е НАРОЧНО. ТОЛКОВА Е МРЪСНО.ИЗХВЪРЯТЕ С ЧУВАЛИ ОТПАДЪЦИ ПО ПЪТИЩАТА. И ДАЖЕ НЕ СТЕ СИ ГИ ПРИБРАЛИ, НЕ СТЕ ДОВЪРШИЛИ РАБОТАТА.ПОГЛЕДНЕТЕ ПЪТЕ ЗА ПЕРПЕРИКОНИ НЕ САМО ТОЗИ.ТОВА ГО ПРАВИТЕ НАРОЧНО, ЗАДА ЗЛЕПОСТАВИТЕ БЪЛГАРИЯ.ОТВРЪЩАВАМ СЕ ОТ ВАС.
8
1
 
10
 
! Отговори
Митко Мaнaфоф преди 4 години
Ми как да имаме инфраструктурни проблеми, като нямаме инфраструктура?!?
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Кърджали от години няма осветление. Пътищата са в критично състояние заради огромния трафик към Гърция и липсата на околовръстно шосе. Лятото е нетърпимо и е невъзможно да се пресече главния булевард. Жалко е, че се гласува за Азис, само защото е от конкретна партия..
6
3
 
8
 
! Отговори
Мустафа Кемал преди 4 години
Да бе, няма проблеми. В Сарая нали е добре. Парите нали отиват при когото трябва, пък това хората кучета ги яли. Всички *** и ибрици от ДПС, ДОСТ, НПСД, Мютийството и останалите разклонения на псевдосултана, рано или късно ще се озоват отново на един остров, в една голяма европейска река.
5
10
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 4 години
Той ще е ,няма друг по кадърен от него,поне засега
4
1
 
6
 
! Отговори
ПРОБЛЕМИ ИМА преди 4 години
как да изхарчите подарените пари от ТИКВАТА на края на всяка календарна година, когато ОН раздава предварително заложения в бюджета излишък на своите авери и приятели без контрол от Парламента. Миналата година раздаде 3 МЛРД , тая сигурно пак толкоз.
3
5
 
13
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Огъзис, имате много проблеми - счупените люлки в парковете, глутниците кучета, които се ядът помежду си по нощите и не ти дават мегдан за спокоен сън, големият трафик в града заради отварянето на "Маказа" от Бойко, и многобройните дупки в асфалта в малките улички, в една, от които при село Селдовина си навехнах крака;))), рмеонта на моста при село Лисиците... Имате доста работа само в града и околностите му, няма да си отварям устата за селата, надписите на турски в града и по селата.
2
8
 
10
 
! Отговори
Българина преди 4 години
А на българския ще наблегнете ли?
1
6
 
20
 
! Отговори
пепи преди 4 години
как не го е страм да говори, в града в централната част липсва осветление от началото на града до излизането булеварда е тъмен, парк Горупсо, който е един от най зелените и стари паркове в града е в разруха, розариума и той.... нямало проблеми, нагъл човек и още му вярват фанатиците, прости хора като овеца каквото им кажат това правят