6 въпроса, които да си зададете, преди да се обвържете с него

Полага ли усилия, за да ви направи щастлива
17 окт 2019 19:15, Михаела Лазарова
6
6 въпроса, които да си зададете, преди да се обвържете с него
Снимка: istock

Нови романтични взаимоотношения, приятни моменти, седмиците минават неусетно заедно... Според някои специалисти по връзките, връзката между двама души започва след 6-ия месец на първата година.

В живота няма правила, защото любовта за всяка двойка се развива с различно темпо. И все пак, жените като по-емоционални същества, се нуждаят от ясни знаци, които да им подскажат дали мъжът си заслужава времето напред.

Има 6 неща, върху които е добре да помислите, преди да се обвържете сериозно с него.

Той отваря чувствата си към вас

Първото, на което трябва да обърнете внимание е, това дали той и до каква степен отваря чувствата си за вас. Някои мъже са емоционално недостъпни по природа или заради тежка раздяла с предишен партньор. Искате човек, който да поддържа истинска емоционална връзка с вас, нали? Някой, който да не ви лъже, който да си позволи да покаже своята уязвимост, да няма проблем да разкрие своето истинско Аз.

Говори ли за бъдещето с вас?

Един от показателите, че си струва да отделите време и енергия в едни взаимоотношения е това, дали партньорът ви говори, но и действа по някакъв начин за общото ви бъдеще. Готовността му подсказва, че той наистина държи на вас и има сериозни намерения.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: любовна връзкаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спорна нощна колеги
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добър вечер на колегите от витошка аиде по жиците
3
1
 
7
 
! Отговори
Основното преди 4 години
Двамата заедно колко деца можем да изхраним и възпитаме?Той изобщо иска ли да има деца?Ако иска да има, в мое лице ли вижда бъдещата им майка?Ако нито тя, нито той са се замислили по тези въпроси, значи изобщо не може да става и дума за връзка, а само за партньорство по купони и креватни гимнастики.
2
2
 
6
 
! Отговори
Язека преди 4 години
Говори ли за бъдещето с вас?...Така е дами.Ако не можеш да прецакаш живота му - не си струва, нали...
1
2
 
7
 
! Отговори
Михаелита! преди 4 години
Налучкала си някои истини, но си пропуснала двете най-важни:1. Той е готов за брак, ако е решил да се жени. Чак след това ви е преценил като най-подходящата, като се има предвид, че всеки мъж си формулира свои критерии, на които според него трябва да отговаря бъдещата му половинка. Дали се жени по любов или по сметка, това е на втори план. Важното при мъжа е да реши, че е готов за брак. При жената е друго, тя бърза да не повехне.2. Ако е пламнала другата му глава, може да се ожени без да мисли