Стефан Данаилов в тежко състояние, поставиха го в изкуствена кома

Мярката се е наложила заради затруднения в дишането
Обновена: 16 окт 2019 21:37 | 16 окт 2019 21:25, Красимир Ангелов
185
Стефан Данаилов в тежко състояние, поставиха го в изкуствена кома
Снимка: Булфото

Големият български актьор Стефан Данаилов е в тежко състояние и е поставен в изкуствена кома, съобщава Нова телевизия, позовавайки се на свои източници.

Още по темата
Мярката се е наложила заради затруднения в дишането.

Данаилов беше приет по спешност във Военномедицинска академия миналата седмица. Макар да няма официална информация за състоянието му, тогава големият български актьор бе настанен в Интензивното отделение на болницата.

По информация на "24 часа" актьорът е развил хипостатична пневмония заради залежаването му покрай операцията на тазобедрена става.

Както е известно Ламбо бе приет по спешност в болница в Бургас в края на лятото, където му беше направена операция на тазобедрената става. След допълнителни изследвания през септември на големия артист бе назначена рехабилитация във военния санаториум в Хисаря.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
0
 
! Отговори
13 преди 4 години
Пред Създателя всички сме равни. Комата е смърт. Когато човек умира, за кратко ума вижда по-висшите измерения, тогава осъзнава всичко какво е сгрешил, дори да не е осъждан. Те го мъчат, от алчност вредят и на душата му, държат я в капан, вместо да я пуснат на свобода в кръговрата. Така или иначе той повече няма да играе, сам няма да иска, но може да му дадат нещо силно да форсират тялото и ума му и така да го излъжат, за пари. Ако се налага да плюете някой, плюйте тях.
107
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той и Стояна с пампепси ли ще играят на сцената?Нека запазят достолепието си на артисти .Стига сте ги използвали с комерсиална цел,запазете ги живи.
106
1
 
3
 
! Отговори
Бесен преди 4 години
Алооооои, кого пращате вие да си седи вкъщи????? Този човек е творец, амбасадор на културата, призван да бъде на сцена, роден за да свърши житейския си път играейки....Кой ви дава право на подобни коментари, гледайте си посредственият живот и не давайте съвети на хора, с които ви дели цяла една вселена. Срам ме е, че има хора като вас. Оправяй се бързо, Ламбо! Чакаме те на сцената!
105
3
 
1
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Оръжието ЕГН мори дъртите *** най - много.
104
0
 
3
 
! Отговори
Доброжелател преди 4 години
Дано се оправи!
103
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
желая му искрено здраве
102
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво му трябваше тази постановка" Актрисата" с тази левкемия и Алцхаймер,да беше си стоял в апартамента в София,уморихте го човека с тази алчност да прави представления по памперс!
101
27
 
13
 
! Отговори
Българин 1 преди 4 години
Абе тоя извънземен ли е,че ни занимавате с него?С какво човешко е по различен от всички останали люде??Света няма да свърши без който и да било!!!
100
17
 
22
 
! Отговори
Ханс преди 4 години
Нормално за тая възраст, но да питам чий е дирил във военен санаториум и чий го дори във ВМА, ролята на м-р Деянов ли му дава туй право ?!?
99
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Клетият комунист! Дано прескочи трапа българският Харви Уайнстийн!
98
1
 
3
 
! Отговори
Аноминен преди 4 години
До SichtpunktГаранция има ли, че ще ми се върне? Както и да е, сигурно си прав. Но все пак на човек понякога му привършва търпението.
97
1
 
6
 
! Отговори
Александър преди 4 години
До АнонименДобре,Не знам за кой ми е мъчно повече за баба ти или за Ален Делон
96
3
 
16
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Някои стари хора никак не заслужават уважение. Ако са били прости и нагли на младини, са останали такива и на старини.Ми ти бъди над тях. Уважавай ги и им пожелай всичко най - хубаво.И то ще ти се възвърне стократно!Бъдете добри бе хора!!
95
5
 
11
 
! Отговори
Аноминен преди 4 години
До SichtpunktНякои стари хора никак не заслужават уважение. Ако са били прости и нагли на младини, са останали такива и на старини.
94
0
 
2
 
! Отговори
гъз глава завлича! преди 4 години
До 65Кой знае истината? Колкото и за цар Борис трети!
93
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: 141Стефан Данаилов е имал редица други съпътстващи заболявания.Едно от тях, което сам е обявил е паркинсон.Възможно е да е получил и исхемичен инсулт, всяко падане може да е симптом за това.Баба ми навремето си счупи тазобедрена става, но падна защото беше със склероза.За падането си има причина, не е просто случайност искам да кажа.Колкото повече остаряваме болестите се увеличават.Ако бяхме здрави цял живот, щяхме да сме безсмъртни.Наскоро и Ален Делон получи инсулт.
92
3
 
22
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
От старите хора знам, че който не уважава, не е достоен за уважение. Бог- Исус, Буда, Аллах учи, бъдете добри и накрая всеки ще бъде съден по думите и постъпките си!
91
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-скоро операциите на тазобедрената става са крайно неуспешни и водят до такива последици.Доста опериран народ си отиде.
90
6
 
22
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Що му трябваше на Ст Д да се занимава с политика?Това беше основната му грешка. Имаше толкова култови роли в киното. Всеки щеше да го уважава. Но карай няма безгрешен!
89
10
 
33
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Ето за това сме на куйрука.Защото сме долно племе. Говоря за ВСИЧКИ българи. Хората в цивилизованите държави, си уважават талантите.Наскоро си замина Карел Гот, чешкият славей, но там го имат за светец, а ние тук плюем кой ли не. Жив мъртъв, нямам никакво уважение към личността. Говоря и за себе си, но съм щастлив, че го осъзнавам, защото има хора, които и това не могат!!