Простреляха мъж в "Дианабад", извършителят се издирва

Пострадалият е откаран в болница
Обновена: 16 окт 2019 19:16 | 16 окт 2019 18:44, Красимир Ангелов
16
Простреляха мъж в "Дианабад", извършителят се издирва
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

34-годишен мъж е бил прострелян в София при битов скандал, съобщиха от МВР.

По информация на телевизия Bulgaria ON AIR стрелбата е станала в квартал "Дианабад", а раненият е чужденец, живеещ от много години в България.

Пострадалият е откаран в медицинско заведение с рана по врата, като по първоначална информация няма опасност за живота му.

Предстои да се изясни какъв тип е оръжието, използвано срещу него.

Сигнал за инцидента е постъпил към 17.40 часа. На адреса незабавно са насочени полицейски служители и екип на Спешна помощ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 6Вероятно искаш да кажеш "Изток". Ж.к."Дианабад" и ж.к."Изток" заедно образуват община "Изгрев".В "Дианабад" панелките са доста повече, отколкото в "Изток", където все още има цели улици от кокетни еднофамилни къщи с дворове, а също и малки жилищни кооперации на по 3 или 4 етажа, състоящи се от по 3, 6 или 8 апартамента и с гаражи.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали разправят,че са се гърмяли за пари?
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Анонимен 5 - бъркаш "Дианабад" с "Изгрев", ама нормално за Герберска Калинка, некомпетентността, дезинформацията, подмяна на историята - това са нормални прийоми за Герберската ***-фия. И, споко, пак ше спечелите, все пак колко р-оми са на ваша страна за 50 лв., недей са напъва много, запази енергията за по-нататъка, б-оклук.
4
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4В "Дианабад" са повечето панелки, които твоят Тато раздаваше с щедра ръка на свои хора - "артистки", "мутрета", "спортистки" и прочие "стиски". ти и това не успя да си докараш с гъ...близане.Първото, което ще направи Галева, е да те обсипе с цветя и благодарности за самоотвержената ти трольовска дейност на погребението ти вследствие на светкавичните следствия от нейното възцаряване - глад, студ и ЧСИ, които те пъдят от неплатената панелка.
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиквената мафия почва да се чисти. Наближват избори, които се очаква да изгубят и кирливите им ризи и кражбите на милиарди да излязат на бял свят.Гласувайте антиФандъкова, за да дойдат нови хора, неопетнени, а сегашните крадци да бъдат съдени и вкарани в затвора.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
текилата им дошла в повече, щом за 30 лв. са се стреляли. ...и мексиканеца го отнесъл.
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На един от горните етажи на бл.56, който се намира на бул."Г.М.Димитров", отсечката между "Драган Цанков" и "Никола Габровски".