Lasurit

Това е новата Toyota Yaris (Видео)

 Toyota Yaris

Toyota Yaris

Реклама Renault Arkana
Днес Toyota разпространи първата официална информация, снимки и видео на новото- четвърто, поколение, на хитовия си компактен модел Yaris.

Новата Toyota Yaris е първата кола на марката, която е разработена на новата TNGA (Toyota New Global Architecture) архитектура и GA-B платформа за компактни автомобили на компанията, ще се предлага с нова 1.5-литрова хибридна задвижваща система и от марката споделят, че колата е създадена с идеята да бъде най-безопасната компактна свет в света.

Новата Toyota Yaris е с 5 мм намалена дължина, но в същото време обещава допълнителен интериорен простор с увеличено с 5 сантиметра междуосие.



Освен с новата 1.5 Hybrid Dynamic Force хибридна задвижваща система, четвъртата генерация на Yaris ще се предлага и с еднолитров, трицилиндров бензинов двигател.

Без да навлизат в подробности, от Toyota анонсират, че новият Yaris ще предложи върхова безопасност, като за целта ще се разчита на богат набор системи за активна и пасивна безопасност, в това число и първата за индустрията централно разположена предпазна въздушна възглавница. Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Тестове BYD Mazda

BYD Experience Day с Yangwang U8 - видео

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Tesla

Tesla представи Model 3 Performance (Видео)

Апр 23, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус CUPRA Seat

CUPRA показва нови Formentor и Leon на 29 април

Апр 23, 2024