Полфрийман вън от Бусманци, но ще се подписва всяка седмица

Австралиецът има забрана от 2011 г. да напуска България
Обновена: 15 окт 2019 18:37 | 15 окт 2019 18:35, Веселина Йорданова
58
Полфрийман вън от Бусманци, но ще се подписва всяка седмица
Снимка: БТА, архив

Джок Полфрийман ще бъде освободен днес от Центъра за настаняване на мигранти в Бусманци и ще се явява ежеседмично в Районно управление на МВР.

Още по темата
Това съобщи директорът на Дирекция "Миграция" Николай Николов пред журналисти.

Полфрийман ще бъде настанен на адрес. За него важи заповед за напускане на страната, която е от 2011 г., издадена от тогавашния директор на Дирекция "Миграция", предаде БТА.

Полфрийман ще се явява ежеседмично в районното управление, докато забраната за напускане на страната не отпадне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: Джок Полфрийман
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джок Полфрийман беше нападнат от 16 дрогирани ултраси на Левски, секция София-Запад.Същите като тези, които камерите от стадион Васил Левски показаха на целия свят наскоро.Всеки с повече от две мозъчни гънки да се замисли.
37
5
 
1
 
! Отговори
Футуролог преди 4 години
Англия от векове е господар на половината планета както е казал мислителя западен класик а в момента може би е господар на цялата допълвам аз с едно на ум разбира сеИма двама ярко отличаващи се английски десиденти като Джон Ленен е убит в гръб с четири куршума заради приликата си с Чарлз Дарвин-скандалаА Карл Маркс-послушко според върховетеОсуалд,Джок Полфрииман,Дейвид Чапмън ми мязат на английски ултранационалисти и расисти а нищо чудно техния фашизъм да е изцяло на самодейни начала
36
6
 
3
 
! Отговори
до 38 преди 4 години
Бравос, ашколсун на Джокито, той е нашто червено знаме! Пожелавам му да бъде все така несломим при следващата си присъда за убийство, за предпочитане извършено в някой от назадничавите щати, примерно в Тексас. Обаче да чака изпълнението едно двайсетина годинки. Амин!
35
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този е не само герой, но и от затвора свърши повече работа и живя по-пълноценно отколкото някои депутати. Браво! Несломим дух показа.
34
1
 
11
 
! Отговори
Ашколсун преди 4 години
Браво на магистратите, скоро ще се подписва и с електронен подпис от далечна Австралия!
33
9
 
4
 
! Отговори
Мизийски преди 4 години
Ето ви едно предложение за отрезвяване. Следващият път, когато се извърши убийство в България, да проучим дали родителите (децата) на жертвата са заели страната на убиеца Полфрийман (в някоя от социалните мрежи). След това някой отива и причаква тези близки на жертвата пред дома им с предложението да спретнем един протест за освобождаването на убиеца на родителя (детето) им. Знам, че ще има припаднали, повърнали и може би самоубили се, но това е единственият начин, по който левичарите (евентуалн
32
13
 
7
 
! Отговори
мдаа преди 4 години
Тоя питeкантроп че ще убие пак, няма никакво съмнение. Дано попадне на някой от вресливите си защитници следващия път! Ако пък е някое човече от антибългарския Х комитет, дюшеш!
31
5
 
17
 
! Отговори
Пред фактите преди 4 години
Джок е герой за какъвто можем само да си мечтаем в БГ. Кой от вас би скочил на 16 пияни и дрогирани ултаса за да спаси непознат? 0 нали, даже не сте чували за такъв виц, Джок обаче го прави без да му мигне окото. Дрогантчетата почти го убиват с тротоарни павета, много ясно, че ще се защити както може. После монов старши излива ада отгоре му и за капак Джок оцелява и става човек за пример. За цацаратурата изгубеното видео на https://youtu.be/z2mzO3-6QTA
30
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джок е герой за какъвто можем само да си мечтаем в БГ. Кой от вас би скочил на 16 пияни и дрогирани ултаса за да спаси непознат? 0 нали, даже не сте чували за такъв виц, Джок обаче го прави без да му мигне окото. Дрогантчетата почти го убиват с тротоарни павета, много ясно, че ще се защити както може. После монов старши излива ада отгоре му и за капак Джок оцелява и става човек за пример. Кога цацаратурата ще потърси отговорност на останалите 15 pomiqra + монов ст.?
29
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 28Трольо, от Админа на Днес.бг вече те предупредупредиха, че си оплескал опорките - щом Лозан Панов от кръга "Капитал" рече, че заедно с Красюмер Къньов от БХК ще ни одере кожата в Страсбург, вземи да напишеш, че Дънди Крокодила е свиреп звяр и мястото му е тъкмо в одъра на Елисавета Паньова - псевдосъпруга на баш "радетеля" за справедливост за всички убийци и престъпни олигарси в страната.
28
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко, че Джок нямаше оръжие! В САЩ просто щеше да викне полицията да измете 16 бoулици. Джок, ти си герой! Стотици хиляди те обичат, ти си пример за смелост, честност, достойнство! Истински герой! Поклон!
27
6
 
18
 
! Отговори
\m/ преди 4 години
До Анони"менДжок е герой"Ей това е истината! За пречукване на такива олигофренясали скинчета награда трябва да се дава, не да се съди!
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 4 - 25ГУЛАГ, не ГулаК, научи се най-после; да не се наложи да четеш Солженицин в някой ГУЛАГ - простотията е свирепо наказуема.
25
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Под егидата на "храбрия" политик (най-богатият "съдия") в страната Лозан Панов, Цецо Мустака от Сърбия и парите на ФСБ, нашият убийствен "СТРАДАЛЕЦ" най-после бе спасен от гнусните прокурорски лапи и се нанесе в дома на Черния лебед - видна хайдукатка и почти съпруга на председателя на Висшия касационен съд - Паньов.За почитанията си към "страдалеца" се обръщайте към дома на Лебедицата в елитния комплекс "Изгрев", построен от "Артекс".
24
9
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
Присъдата му е намалена вече я е излежал или трябва да е в затвора или трябва да е на свобод.а Самото подписване е останка от комунизъма тоест държавата е ГУЛАК. Може да е под домашен арестр може да е в ареста ама подписването е недомислица и може да осъди държавата и всички данъкоплатци да плащатл Да не говоримр че комунизъма и ГУЛАЦИТЕ са забранени. Кажи ми в коя нормална държава хората се подписват ?
23
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важен английски агент, голяма тупурдиа вдигнаха англичаните заради него, клевети в расизъм, кадри по телевизия, вестници даже се затичаха по терена за победа.
22
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДЖОК Е УБИЕЦ И ПСИХОПАТ.
21
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 4 - 6Трольо, пак обърка опорките - за побеснелите скинари не улучи, защото Монов е син не на кой да е, а на прочут ДС агент, който клепаше и студенти, и колеги от СУ по време на "перестройката" - затова си длъжен да пишеш само в негова защита, а че твоят Полфрийман си е чист убиец и не е защитавал никакво "беззащитно" мистично шведче като легенда на КрасьоКъневото БХК и техните парички - и това е безспорно, затова и твоето мозъче се е оплело.Давам ти опорка - убиецът си остава убиец.
20
14
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Докато ни обясняват от Европата колко големи расисти сме ние българите един убиец ловувал българи насред София е на път тихомълком да се измъкне от България излежал жалките 12 години за едно убийство на млад човек и един опит за убийство на друг.Ето, това са двойните стандарти на евроатлантическия свят !Ето, това е лицемерието на Запада !Промиват ни мозъците колко лоши сме, а в същото време те вършат безобразия навсякъде по света.
19
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 4Кви са тия нови доказателства? АВстралийските долари ли?