Lasurit

Ford с ръст от над 3% на основните си пазари в Европа

Ford с ръст от над 3% на основните си пазари в Европа

Ford с ръст от над 3% на основните си пазари в Европа

Реклама Honda ZR-V
Европейското подразделение на Ford обяви, че през третата четвърт на 2019 година, компанията отчита ръст от над 3% в продажбите си на нови автомобили на основните си 20 европейски пазара*. Общата реализация на марката е достигнала ниво от 313 400 автомобила.

Новият Focus на Ford може да се похвали с най-доброто си пазарно представяне през третата четвърт на годината от 2016 година насам, като търсенето му за периода е достигнало 50 200 единици, което е и с 57% повече в сравнение със същия период на миналата година.

С 36 900 продажби, рекордно пазарно представяне записват също така и Kuga- най-продаваното SUV предложение на Ford в Европа, и EcoSport с 30 000 реализирани единици за периода юли-септември.

От Ford анонсират също така, че на 12 от общо 20-те си основни европейски пазара отчитат ръст през третата четвърт на годината, и че по-високите нива на оборудване и изпълнение, като Titanium, Vignale, Active, ST-line, ST и RS, формират 76% от общата реализация на автомобилите и в Европа.

*Австрия, Белгия, Великобритания, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Испания, Румъния, Швеция и Швейцария. Назад


Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Бизнес /Business Електромобили BMW Citroen Dacia Ford Peugeot Renault Skoda Tesla Toyota Volkswagen Volvo

Февруари 2024: Dacia Sandero е най-продаваната нова кола в Европа

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Авто глобус Alfa Romeo Chrysler Citroen Dodge DS DS Automobiles Jeep Lancia Maserati Opel Peugeot Vauxhall

Stellantis с нова стратегическа инвестиция

Мар 28, 2024
Авто Новини Бизнес /Business Електромобили

Lucid Group си осигури още 1 млрд щатски долара

Мар 28, 2024