Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2019 11:31 - Ватиканският инсайдер и автор обвиняват папа Франциск, че улеснява сексуалното насилие, трафика и смъртта на деца
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 399 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 14.10.2019 11:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Ватиканският инсайдер и автор обвиняват папа Франциск, че улеснява сексуалното насилие, трафика и смъртта на деца

 2 октомври 2019 г. ренегат  6 коментара От Арджун Валя

http://www.renegadetribune.com/vatican-insider-author-accuse-pope-francis-of-facilitating-the-sexual-abuse-trafficking-death-of-children/?fbclid=IwAR2sdTs54AabR_wsj2Y-ImcrkbwjVtahQ7xzgIisZb-pkNbX0qExcUvpBx0

https://www.youtube.com/watch?v=ESt8Sjo_6ho

Ако вече не знаете, редица служители на Ватикана през годините са замесени в сексуално малтретиране на деца. Всъщност тя отива далеч отвъд основната църква вътре в стените на Ватикана и в различни църкви по света, които са свързани с Римокатолическия орден, наред с други.

Въпреки че вероятно се случва много повече зад кулисите, които тепърва ще бъдат разкрити, престъпните действия на много високопоставени членове все още излязоха на бял свят, като най-новият пример е кардинал Джордж Пел. Пел току-що беше осъден по пет обвинения за сексуално насилие над деца. Сега той стана най-високият служител, който някога е бил признат за виновен, служейки като съветник на папа Бенедикт, както и на папа Франциск. Той е един от най-мощните служители на Ватикана.

Освен това, в хор, ръководен от брата на пенсионирания папа Бенедикт, се съобщава за сексуално насилие от десетилетия. Приблизително 600 членове на католически хор Domspatzen в Регенсбург, Германия са били малтретирани физически и сексуално от 1945 до 1992 г. Георг Ратцингер (брат на Бенедикт) е ръководител на хора от 1964 до 1994 г. През 2015 г. адвокат на име Улрих Вебер беше натоварен със задачата да изготви доклад за случилото се и разкри разтърсващия факт, че през 30-те години хорът се ръководи от по-големия брат на Бенедикт, приблизително 600 момчета с „висока степен на правдоподобност“  са жертви на сексуално и / или физическо насилие.

Списъкът буквално продължава и продължава. Не много отдавна 34 чилийски епископи от католическата църква бяха замесени в сексуалното насилие над млади момчета. Можете да прочетете повече за това тук .

Още по-обезпокоителното е, че този вид дейност изтича от Църквата и в Кралските семейства, политиката и големите забавления. Изглежда, че това е доста често в места с голяма сила и може би всички те са вързани по някакъв начин в един „голям клуб“. Тази мисъл беше „теория на конспирацията“, но сега хората започват да виждат, че това е факт.

Но защо този проблем никога не се разрешава? Важен въпрос е да зададете. Това са много мощни хора, които по същество контролират съдебната система, както и масовите медии. Поради своята сила те са в състояние да се защитят от „наказание“. Нека използваме например католическата църква, която се оглавява от папата, човек, който много добре би могъл да бъде поставен там от висши власти и просто е друга марионетка, използвана за тяхната власт.

Може би една от причините този въпрос да не е решен във Ватикана е, защото самият папа е въвлечен в този вид дейност. Карло Мария Вигано, „Титулярният архиепископ на Улпиана Апостолски нунций“, се пенсионира през 2016 г., след като служи като Апостолски нунций в САЩ. Преди това той е бил генерален секретар на губернатора на държавата Ватикана от 16 юли 2009 г. до 3 септември 2011 г.

Наскоро той пусна завещание с 11 страници с бомба,   която предлага информация за „кой в ​​йерархията знаеше какво и кога за престъпленията на кардинал Маккарик.“ Свидетелството предполага множество високопоставени служители в църквата, включително папа Франциск. Маккарик беше наскоро отстранен от поста си през юни 2018 г. заради обвинения в сексуално насилие над деца. Този документ показва как този процес се забави (за дейностите му научихме преди близо две десетилетия) и как папата направи всичко възможно, за да защити Маккарик.

Защо папата би направил такова нещо?

Преди да продължим по-нататък, мисля, че е важно да споменем ритуалния аспект в този вид дейност. Неотдавна папата сравни практиката на сексуално малтретиране на дете с тази на „сатанинска маса“.Въз основа на собствените ни изследвания ние вярваме, че този тип малтретиране на деца се използва в сатанинските ритуали. Ето защо беше странно, когато той каза това, което предизвика реакция и от неговия колега, застанал до него.

Мани П. Хол, един от най-важните учени в окулта, пише в книгата си  „Тайните учения на всички епохи:

Чрез тайните процеси на церемониалната магия е възможно да се свържете с тези невидими същества и да спечелите помощта им в някакво човешко начинание. Добрите духове с готовност оказват помощ на всяко достойно начинание, но злите духове служат само на тези, които живеят, за да извращават и унищожават. , , , Най-опасната форма на черна магия е научното извращение на окултната сила за удовлетворяване на личното желание. “

Това може да ни даде поглед върху какво точно говори Папата. Според Малахий Мартин, ирландски католически свещеник и писател на Католическата църква, станал професор по  палеография  в Папския библейски институт на Ватикана:

Най-плашещо за [папа] Йоан Павел [II] той се изправи срещу неотменното присъствие на злонамерена сила в собствения си Ватикан и в някои епископски канцеларии. Това е, което знаещите църковници нарекоха "свръх сили." Слуховете, винаги трудни за проверка, обвързват инсталацията му с началото на царуването на папа Павел VI през 1963 г. Всъщност Павел мрачно мълчал за „дима на Сатана, който е влязъл в светилището“. , , косо позоваване на церемония по интронизация от сатанистите във Ватикана. Освен това случаите на сатанинската педофилия - обреди и практики - вече са документирани сред някои епископи и свещеници, толкова широко разпространени като Торино, в Италия и Южна Каролина, в Съединените щати. Култовите действия на сатанинската педофилия се смятат от професионалистите за кулминация на обредите на падналия Архангел. "
(Написано в книгата на Хол за геополитиката и Ватикана, „Ключовете на тази кръв“, страница 632)

Ами политиката? Бохемската горичка? Какво става там? Тъмни ритуали като „Кремация на грижи“ се извършват всяка година в Bohemian Grove. Независимо дали това са реални или присмехулни жертви, те въздействат върху участниците, като притъпяват и премахват чувството им за „грижа“ и съпричастност към другите и съвестта им. Стои гигантска бухал, която според някои представлява Молох. Молохът е древен Бог, на когото според някои световни религии някои хора са жертвали деца. Явно това беше единственият начин да се справим с гнева на този Бог. ( източник ) Можете да прочетете повече за Bohemian Grove и да видите снимка на гигантската сова там, тук .

Защо има документи на Wikileaks, в които дори се споменава, че Moloch  е изпратен до и от Хилари Клинтън? Дори няма да навлизам в многото примери в политиката на САЩ, в Държавния департамент и други, които са замесени в този вид дейност. Можете да видите още няколко примера в тази скорошна статия, която написах за Джефри Епщайн.

Изследователят Кевин Анет, автор на „Скрити от историята“, канадският холокост е прекарал много време в изследване на престъпленията на църквата, особено що се отнася до лечението на коренното население в Канада. Всъщност работата му беше как се натъкнах на свидетелството на Уилям Кумбс, който разобличи Елизабет II за отвличането на много деца, нещо, което видя със собствените си очи, когато кралицата и съпругът й посетиха неговото „училище“. Можете да прочетете повече за това и гледайте показанията на Уилямс  тук .

Кевин свърши невероятна работа и има страхотни отношения с много старейшини. Той е продуцирал документални филми и е интервюирал много оцелели старейшини. Той е секретар, Комисията за истината в Геноцид в Канада (създадена на 3 септември 2000 г. във Ванкувър, Британска Колумбия от мандат, произтичащ от Трибунала на IHRAAM в канадски жилищни училища, 12-14 юни 1998 г., Ванкувър). Той организира трибунал IHRAAM в канадски училища за настаняване под егидата на Организацията на обединените нации, 12-14 юни 1998 г., Ванкувър и служи като съветник и автор на окончателен доклад на Трибунала. Можете да разгледате цялата му биография тук .

Въпреки всичките си постижения, той е бил игнориран, демонизиран и обявен за „бърз“ или измама от някои в интернет. Разбираемо е, че за всеки, който се е вгледал в работата му, е напълно ясно, че не е така. Той се е сблъсквал с много беди. Той е един от основните организатори на Международния трибунал за престъпления на църквата и държавата (ITCCS).

Снимките на екрана по-долу са взети от неговия уебсайт , където той архивира голяма част от инициативите, предприети от ITCCS.

image

image

Кевин качи видео в акаунта си в Youtube няколко години по-рано, като влезе в подробности относно документ, който той и неговите колеги представиха. Заглавието гласи: „Папа Франциск е назован от бившия аржентински хунта инсайдер като„ основен двигател “в мрежата за трафик на деца.“

 

Това е интересно, защото през 1972 г. Чили изпадна на подкрепен от САЩ преврат, довел до възхода на военна диктатура на генерал Аугусто Пиночет. По това време кардиналът от Сантяго, Раул Силва Хенрикес,  взе позиция срещу  току-що инсталирания военен режим, представляващ голям риск за собствения му живот, ход, който се смята, че донякъде е ограничил прилива на политическите убийства и изтезанията, насочени срещу привърженици на сваления президент на Чили Салвадор Аленде и други противници на управлението на Пиночет.

През 1976 г. Аржентина също стана жертва на  подкрепен от САЩ преврат,  който инсталира военна хунта. Реакцията на католическата църква към режима на Видела обаче не можеше да бъде по-различна от тази, която беше станала в Чили.

Както пише и документи Уитни Уеб от MintPress News:

По това време папа Франциск, известен тогава с рожденото си име Хорхе Марио Бергольо, е провинциал на аржентинските йезуити. Докато шепа фигури в католическата църква не се съгласиха срещу управлението на Видела, Бергольо не беше един от тях. Всъщност Бергольо всъщност подпомага режима на Видела в убийството му на дисиденти.  Правителствените документи,  написани по това време, потвърждават ролята му в отчитането на членовете на неговия ред, които той смята за „левичари“, заедно с няколко невинни енориаши, пред военното правителство.

Това донякъде потвърждава твърденията на Анет във видеото по-горе.

Доста шокиращо и отваряне на очите, нали?

Тази статия първоначално се появява в колективната еволюция .






Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
1. krumbelosvet - "Пенсионирането" на немския папа
20.10.2019 08:47
си е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. И може да се очаква, че това престъпление е извършено ОТ или В ИМЕТО НА престъпник от престъпници.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39737792
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031