Lasurit

Автосалон София 2019: DR AUTOMOBILES представя ... (Видео)

Автосалон София 2019: DR AUTOMOBILES представя ... (Видео)

Автосалон София 2019: DR AUTOMOBILES представя ... (Видео)

Реклама Opel Stock
Изцяло новата за българския пазар марка DR AUTOMOBILES отбелязва премиерата си на Автосалон София 2019, като обещава да предложи на потребителите иновативност и многофункционалност, както и изключително съотношение между цена и качество.

DR е италиански производител на автомобили, основан през 2006 г., а по време на 31-то издание на автомобилното изложение в Болоня дебютира първият модел на марката DR: Suv Crossover DR5 - богато стандартно оборудван и изгодна цена в сравнение с конкурентите.

Иновациите в DR се отразяват и на маркетинговия фронт- продажбата на автомобили в хипермаркетите се експериментира с категорично положителни резултати.

Обхватът продължава да се разширява: в края на 2009 г. започва разпространението на DR1; през март 2010 г. стартира DR2; през 2013 г. на сцената излиза Dr City City Cross. През 2015 г. DR Zero и New DR5 се появяват във версиите Cross, Elegance и Sport. През 2016 г. на Bologna Motorshow, марката представя цялата си обновена гама автомобили: DR EVO5, DR3, DR4 и DR6.

Новите модели, проектирани с ниско въздействие върху околната среда, са израз на особената чувствителност на компанията към екологията. Следователно, те разполагат с двигатели с бензин / пропан-бензин или бензин / метан, произведени с колаборацията на световния лидер в производството на метан газ и пропан-бутан за автомобилни системи.

През следващата година марката ще лансира електрическа гама продукти, като на щанда на марката на автосалон София е демонстриран електромобилът Dr3 EV с 400 км пробег.



Назад

Галерия



Реклама Lasurit eshop
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили NIO Smart

NIO с две премиери на Auto China 2024

Апр 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Honda

Honda показа новите си електромобили за Китай

Апр 16, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли DS DS Automobiles

DS Automobiles с хибридна технология за DS 3 и DS 4

Апр 16, 2024