Lasurit eshop

Автосалон София 2019: HAVAL представя ... (Видео)

Автосалон София 2019: HAVAL представя ... (Видео)

Автосалон София 2019: HAVAL представя ... (Видео)

Реклама Honda ZR-V
С един от контрастиращите щандове на автомобилното изложение в София, HAVAL демонстрира за първи път в България новото си спортно SUV купе F7x и флагманския SUV модел H9. На щанда на марката са представени също така H2 и H6. Успоредно с премиерата на двата си нови автомобила, за първи път в страната ни виждаме и първия представител на изцяло новата марка на компанията-майка Great Wall, а именно ORA iQ.

HAVAL H6 е оборудван с редица смарт асистенти, които имат за цел да подпомагат водача и да предотвратяват потенциални опасности. Сред асистентите за пасивна безопасност са: FHR асистент за наблюдение на мъртвата зона, LDW и LCA системите за следене на лентата на движение, CTA системата, която сигнализира за намиращи се в близост други автомобили, ESP и RMI системите отговорни за стабилността на автомобила на пътя, HDC и HAC асистентите за качване и спускане по наклони, BOS спирачен асистент и много други.

Ora iQ е дълъг 4445 мм, широк е 1735 мм и е висок 1567 мм. Междуосието на електромобила е 2615 мм. Източник на енергията за задвижването на колата е литиево-йонен блок акумулатори, доставен от китайския производител на батерии Contemporary Amperex Technology Co. и осигурява на автомобила пробег с едно зареждане от около 400 км.

Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Audi

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Апр 26, 2024