Skoda Monte Carlo

Автосалон София 2019: Renault представя ... (Видео)

Автосалон София 2019: Renault представя ... (Видео)

Автосалон София 2019: Renault представя ... (Видео)

Реклама Skoda Stock
Основната премиера на Renault на Автосалон София 2019 е изцяло новото поколение на хитовия за френската марка модел Clio, което идва след повече от 15 милиона реализирани представителя в целия свят.

От Renault анонсират също така, че новото Clio е разработено и с идеята да бъде свързан с околния свят, като определят това си желание със Smart Cockpit конфигуриране на интериора. Новата генерация на модела идва с вертикално позициониран и най-голям в класа си информационен екран/таблет, както и с изцяло дигитално контролно табло.

С 14 мм по-къса и с до 3 сантиметра по-ниска, от компанията анонсират, че новата генерация е с по-просторен интериор. В същото време, товарната вместимост на багажното отделение е увеличена до 391 литра, а в купето има допълнителни отделения за по-малки багажи с вместимост от 26 литра.

Цялостно трансформиран и оптимизиран, изненадите около новото Clio ще продължат и през следващата година, когато френската марка ще стартира продажбите на първата в историята му версия с хибридно задвижване.

Дебют на Автосалон София 2019 правят още два изключително важни за Renault модела, а именно новият CAPTUR, от който има повече от 1.5 милиона реализирани единици, и новото изцяло електрическо ZOE, за което от френската компанията споделят, че е по-мощно от когато и да било, по-стилно и по-удобно с подобрено изживяване на борда.

Спортната тематика на щанда на Renault е засегната много сериозно с премиерата на новата екстремна версия TROPHY на новия MÉGANE R.S., с оптимизиран 1.8-литров турбодвигател с максимална мощност от 300 конски сили и 420 Нм максимален въртящ момент.



Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Електромобили Ford GM Tesla

Още един сериозен играч в класа на EV-пикапите - GMC Sierra EV - видео

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Бизнес /Business Renault

Renault Captur facelift: с ново лице и Google

Апр 26, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Audi

Новите Audi A3 и A3 Allstreet - видео

Апр 26, 2024