Lasurit eshop

Автосалон София 2019: Nissan представя ... (Видео)

Автосалон София 2019: Nissan представя ... (Видео)

Автосалон София 2019: Nissan представя ... (Видео)

Реклама Peugeot 408
През 2017 година българското представителство на Nissan направи нещо изключително изненадващо- реализира световната публична премиера на изцяло новото поколение на първия в света масов достъпен електромобил LEAF.

Две години по-късно и отново на Автосалон София, Nissan прави дубъл на инициативата си и отново представя за първи път пред широка публика нов автомобил- изцяло новото поколение на хитовия за марката модел Juke.

Разработен в Европа и предназначен за местните потребители, новият Juke стъпва на пазара почти 10 години и 1 000 000 реализирани представителя след като оригиналната версия на модела разчупи стандартите в сегмента и предложи на потребителите един различен и нестандартен автомобил с впечатляващи възможности за персонализация.

Новият Nissan Juke се отличава с по-остри и атлетични линии на купето си в сравнение с тези на предшествениците си, обещава увеличен интериорен простор и богат набор модерни технологични решения за повишаване на комфорта и безопасността, с основен акцент върху системата за полуавтономно управление Nissan ProPILOT и NissanConnect –иновативна система за информация, развлечение и навигация - с възможност за актуализация в реално време.

Задвижването на новия Juke е поверено на 1.0-литров, 3-цилиндров двигател, оборудван с турбо компресор, съчетан със 6-степенна ръчна или 7-степенна автоматична трасмисия с двоен съединител.

Назад

Галерия



Реклама Dacia Duster
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

MINI представя най-новият член на новото семейство на MINI: MINI Aceman по време на Auto China 2024

Апр 19, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Citroen

Citroen анонсира C3 Aircross (Видео)

Апр 18, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Audi

Audi Q6L e-tron с премиера на Auto China 2024

Апр 18, 2024