Opel Stock

Автосалон София 2019: Honda представя ... (Видео)

Автосалон София 2019: Honda представя ... (Видео)

Автосалон София 2019: Honda представя ... (Видео)

Реклама Opel Stock
По време на Автосалон София 2019, почитателите на продуктите с марка Honda, както на тези с четири, така и с две колела, могат да се запознаят с най-новите продукти на марката и да разгледат новата и първата по рода си хибридна версия на модела CR-V.

От Honda споделят, че CR-V Hybrid, HR-V Sport, CB500F и CBR650R са звездите на щанда на марката по време на Автомобилен салон София 2019. Продажбите на спортния мотоциклет започнаха в края на август и той е абсолютната премиера на изложението. Хибридната версия на CR-V и HR-V Sport са сред новостите, които марката ще представи на автомобилния форум на България. Общо 7 автомобилни и 9 мотоциклетни експоната е предвидила за събитието компанията Бултрако АД, официален представител Honda у нас. Марката заема традиционния си щанд №2.3 в зала 2 върху площ от почти 320 кв. м. Посетителите на шоуто ще открият там пълната гама на Honda – обновения Jazz, десетата генерация на Civic във версии хечбек и седан, фейслифта на HR-V и бензиновата версия на световния бестселър CR-V, чието ново поколение вече е налично и в 7-местна конфигурация.

Новият CR-V e първият модел на марката от дългосрочната стратегия за обновяване на цялата гама със серия от вълнуващи и екологични автомобили. Ако досега хибридите на Honda бяха от така наречения вид „меки хибриди“, със системата i-MMID на CR-V Hybrid нещата се променят и моделът вече е „пълен хибрид“. При новата система хибридното задвижване използва два електрически агрегата и всеки от тях работи и като електромотор, и като генератор. Три са режимите – електрически, при потегляне и при ниска скорост, хибриден, при ускорение, и бензинов, при висока скорост. При спускане по наклон и при спиране i-MMD ползва излишната енергия за зареждане на батерията.



Назад

Галерия



Реклама Ford Summer Sale
Не пропускайте дори една новина!

Запишете се за нашият информационен бюлетин:

Получавайте най-новите автомобилни новини директно в пощата си. Можете да се отпишете от услугата когато пожелаете.

Подобни статии

Авто Новини Нови Модели Коли Авто глобус Електромобили Volkswagen

Автосалон Пекин 2024: Volkswagen с нов концептуален модел и подмарка (Видео)

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Официални вносители- новини Електромобили MINI

Новото MINI Aceman

Апр 24, 2024
Авто Новини Нови Модели Коли Тестове BYD Mazda

BYD Experience Day с Yangwang U8 - видео

Апр 24, 2024